March 7, 201016 yr comment_25101 Reteta am luat-o de aici http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=8404&highlight=torta+zucchine+e+philadelphia zucchine taiate felii de 3mm circa200 gr philadelphia2 linguri=20 g parmigiano aluat pentru tarte3 ouasare piperulei extravirgin de masline Report
March 7, 201016 yr Author comment_25105 Taiem zucchinele felii subtiri si le punem intr-o tigaie cu ulei extravirgin de masline si le coacem pe jumatate, dupa care le scoatem pe o farfurie cu hartie absorbanta.Amestecam intr-un castron ouale, branza philadelphia, parmigiano, sare, piper.Adaugam zucchinele, amestecam. Report
March 7, 201016 yr Author comment_25107 Punem intr-o tava aluatul de tarta (eu l-am cumparat gata facut), il intepam cu o furculita si turnam deasupra compozitia de zucchine. Ungem cu ou marginile si dam la cuptor la 180 de grade circa 40 de minute.Tava mea a avut 24 cm diametru. Gustul nu e intens, e delicat, se poate manca si rece. Report
March 7, 201016 yr comment_25121 Any, tarta asta arata intr-un mare fel. Pacat ca ai pus-o doar astazi, ieri am facut cumparaturile pe saptamana care vine, dar nu-i nimic, o notez si se face cat de curand. Eu nu-s mare fana dovlecei, dar asa, in tarta, sunt convinsa ca-s deliciosi. O sa revin cu poza. Report
March 7, 201016 yr Author comment_25126 Any, tarta asta arata intr-un mare fel. Pacat ca ai pus-o doar astazi, ieri am facut cumparaturile pe saptamana care vine, dar nu-i nimic, o notez si se face cat de curand. Eu nu-s mare fana dovlecei, dar asa, in tarta, sunt convinsa ca-s deliciosi. O sa revin cu poza. Laura, te astept ! Report
March 8, 201016 yr comment_25149 Any, eu fac des tarte sarate. la cea cu dovlecei am pus si rosioare taiate si felii de branza de capra. Report
March 8, 201016 yr comment_25151 ca sa nu mai editez uite si o poza cu tarta mea de dovlecei ( erau rasi , saltati in tigaie si lasat la scurs apoi in strecuratoare) , si am uitat de pinoli Report
March 8, 201016 yr Author comment_25177 Sunt convinsa ca-i mult mai buna cum ai facut-o tu, daca imi amintesc bine acum, am zis c-o incerc, de data asta n-o mai ratez !Caprino cu siguranta o face mai gustoasa! Report
March 21, 201016 yr comment_28624 Am facut-o ieri seara, barbatu-miu mi-a cerut sa pun carne, am pus deasupra fâsii de sunca si am presarat marar. Foarte buna, multumim de reteta! Report
March 21, 201016 yr Author comment_28633 Am facut-o ieri seara, barbatu-miu mi-a cerut sa pun carne, am pus deasupra fâsii de sunca si am presarat marar. Foarte buna, multumim de reteta! Foarte bime arata tarta ta, colorata! Cu placere, Laura ! Report