November 27, 200916 yr comment_1835 ieri a fost ziua mamei mele (si a buburuzei ca a implinit 10 luni ) asa ca am facut un tortmi sa cerut un tort cu o crema spumoasa asa ca...sa nascut Tortul Cupolanu am stiut ce va iesi dar am facut in asa fel incat sa se potriveasca ...cel putin dupa gustul meu se potrivesc ingrediente:blat:10 oua10 lg zahar10 lg faina crema:2 plicuri creme ole de vanilie(budinca la rece)400 ml lapte100 ml frisca lichida (nebatuta)4 lg zahar crema se imparte in doua parti o parte se amesteca cu:200 ml frisca batuta150 gr nuci caramel a doua parte se amesteca cu:200 ml frisca batuta100 gr ciocolata cu crema de friscacoaja de la o portocala Report
November 27, 200916 yr Author comment_1841 tortul meu nu arata asa bine ca ale voastre dar na...e primul meu tort acoperit cu pasta mam scos??????? la prima sectiune este putin flescaita crema pt ca sa cerut isteric tort!!!felia e taiata dupa ce a stat tortul putin in frigider si arata mai bine eu sper sa il incercati pt ca are un gust....fff specialeu il voi repeta cu siguranta Report
November 28, 200916 yr comment_1892 Misha,la multi ani si multa sanatate mamei tale !Banuiesc ca e foarte bun tortul tau,de aia mi-am notat reteta...dar fara pasta de zahar,nu e deloc pe gstul meu.Spune-mi te rog,ce ciocolata ai folosit,ca arata tare bine!Merci Report
November 28, 200916 yr Author comment_1935 Misha,la multi ani si multa sanatate mamei tale !Banuiesc ca e foarte bun tortul tau,de aia mi-am notat reteta...dar fara pasta de zahar,nu e deloc pe gstul meu.Spune-mi te rog,ce ciocolata ai folosit,ca arata tare bine!Merci MAYA multumesc de uraripasta de zahar nici noi nu am mancato decat unii ,dar nu toatatura viitoare il imbrac in friscaciocolata e o ciocolata ieftina pe care am primitoin ciuda faptului ca e o cioco fff ieftina e fff buna si cu fff multe sortimente si aduce fff mult a milkatot dinasta voi cumpara pt tort cu zmeura pt ca este si cu crema de zmeuratu poti pune ce cioco vreila mine era singura cioco de culoarea asta ,nu mai aveam decat alba ca aia imi place si atunci am puso pe astasper sa il faci pt ca e fff bunpoze sunt sigura ca vei face Report