March 29, 201016 yr comment_30383 imi dau seama ca mai sunt 5 zile de post si ca eu nu am pus reteta mea de sarmale de post care tineam neaparat sa o postez pt ca mi se par fff buneeu le manan cate o data chiar si ca garnitura ingrediente:8 cepe mari2 morcovi mari2 ardei kapia rosii2 conserve ciuperci taiate +3 champignioane proaspete (asa am avut atunci,alta data am facut doar cu ciup. proaspete)400 gr orez pt sarmale200 gr soia granulesare,piper,boia dulce,dafin,marar si cimbru uscatrosii tocate mod de preparare:ceapa se toaca morcovii se radciupercile se toacala fel si ardeiulsoia se pune la inmuiat in apa fierbinte cu condimente la alegere se caleste ceapa apoi se adauga morcoviidupa ce sau inmuiat se adauga ardeiise mai calesc putin apoi se pun ciupercutelese pun sarea,piperul si boiaua in putina apa care clocoteste pun dafin,marar si cimbru si se fierb 2 minsoia o scurg si o clatesc in cateva ape(5-6) apoi o pun in apa in care au fiert mararul,dafinul si cimbruldupa 5 min se stoarce si se pune in tigaie din pacate nu am mai pozat si faza cu "ceaiul" de marar se adauga orezul si se amesteca bine apoi se invart sarmalele li se pregateste un "pat" din marar,cimbru,dafin si varzase aseaza sarmalele si se pun rosiile tocate peste elese fierb 1-2 ore (depinde de varza))sectiunea,din pacate,arata dezastruos,dar am puso asa,pt idee... sper sa le incercati pt ca sunt neasteptat de bune Report
March 29, 201016 yr comment_30387 Vai Misha,ce bine arata.Eu ieri am terminat sarmalele,dar cand le vad pe ale tale,iar mi se face pofta. Report
March 29, 201016 yr Author comment_30390 PISCO fale si iti garantez ca nu o sa iti para rau!!!!! Report