March 29, 201016 yr comment_30427 mam gandit sa pun reteta de friptura din pulpa de porcin acest mod fac eu fripturile pt nunta la lucru nu am cantitati,fac tot la ochiavem asa:pulpa de porc (200 gr de persoana)morcovpatrunjel,pastarnac,telinamereceapasare,piper,usturoi care a fost blenduit cu sare si putin ulei amestec sarea cu piperul si boiaualegumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul taviicondimentez carnea si o asez in tavapun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie de al pesteo pun la cuptorul incins si o tin 1,5 ore la aprox 180 grade Co scot si o introc si o mai tin 1,5 ore la cuptorpeste usturoi pun apa si amestec rezultand un mujdeicand sau scurs trei ore scot carnea din cuptor si o dau pe toate partile cu mujdeiul rezultatscot carnea din zeama si o las 30 min sa se racoreascaintre timp blendui legumele din tava (din pacate am uitat sa pozez) si le pun inapoi in tavatai carnea felii si o pun in tava peste sosul rezultat din legumerezulta o friptura fff suculenta si aromataaici servita alaturi de piure si pulpa de puipofta buna!!! Report
April 3, 201016 yr comment_31039 Misha mi-a placut atat de mult reteta, incat o pregatesc acum - e la cuptor - pentrucine nu o sa manance friptura de miel Am insa o intrebare dar ma gandesc ca azi nu mai intri pe aici in timp util si anume, dupa ce ung friptura cu mujdeiul, o mai pun putin la cuptor, sau nu? Paste fericit! Report
April 3, 201016 yr Author comment_31075 Misha mi-a placut atat de mult reteta, incat o pregatesc acum - e la cuptor - pentrucine nu o sa manance friptura de miel Am insa o intrebare dar ma gandesc ca azi nu mai intri pe aici in timp util si anume, dupa ce ung friptura cu mujdeiul, o mai pun putin la cuptor, sau nu? Paste fericit!CARMEN sper ca nu e prea tarziunu o ai bagi la cuptor dupa ce o dai cu usturoi,ci o scoti din sos si o lasi putin sa se raceasca pt a o putea taiaintre timp poti blendui legumele pt a face un sos omogendupa ce sa racit putin carnea o poti taia si o pui la loc in sos sa nu se usuce eu nu o mai pun la cuptor imediat dupa ce o dau cu usturoi pt ca isi schimba gustul si nu mi se mai pare asa buna Report
April 6, 201016 yr comment_31358 Misha a iesit delicioasa friptura.Dupa ce am aplicat usturoiul am mai lasat-o in cuptor pana am blenduitlegumere, data viitoare nu o mai las in cuptor Multumesc pentru reteta, e foarte frageda carnea si gustoasa Report
April 6, 201016 yr Author comment_31391 Misha a iesit delicioasa friptura.Dupa ce am aplicat usturoiul am mai lasat-o in cuptor pana am blenduitlegumere, data viitoare nu o mai las in cuptor Multumesc pentru reteta, e foarte frageda carnea si gustoasa CARMEN ma bucur mult ca va placut,sa va fie de bine Report