Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intoxicatie? Ajutor!

Featured Replies

Ieri am terminat un tratament cu un antibiotic foarte puternic. Fiind Pastele, mi-am ingaduit un pahar de rosé. Azi dimineata m-am trezit cu dureri intepatoare in partea ficatului si stari de voma. De mancat am mancat ieri curat si lejer: Kefir, iepure cu orez, nuci si o inghetata.

Azi m-am hotarat sa ies la alergat si tot m-au deranjat durerile. Acum am observat ca pielea stomacului este acoperita cu puncte rosii, arata ca o intoxicatie. Aveti ceva remedii la indemana? Sfaturi? V-as fi recunoscatoare!

Ieri am terminat un tratament cu un antibiotic foarte puternic. Fiind Pastele, mi-am ingaduit un pahar de rosé. Azi dimineata m-am trezit cu dureri intepatoare in partea ficatului si stari de voma. De mancat am mancat ieri curat si lejer: Kefir, iepure cu orez, nuci si o inghetata.

Azi m-am hotarat sa ies la alergat si tot m-au deranjat durerile. Acum am observat ca pielea stomacului este acoperita cu puncte rosii, arata ca o intoxicatie. Aveti ceva remedii la indemana? Sfaturi? V-as fi recunoscatoare!

Sa nu fie zona.zoster

ai grija.

te a enervat careva?

• Author
:lol: Din cate stiu eu zona Zoster asta se manifesta printr-o coloratie sau discoloratie puternica a pielii. La mine arata ca si cum ai avea pojar: multe puncticele rosii. Da, m-au enervat mai multi si sunt supusa unui stress permanent in perioada asta. Dar eu tind sa cred ca e ceva alimentar ori are legatura cu tratamentul asta intensiv.
  • Author
Asa fac, am inceput cu ceai de trei-frati-patati. Mist! Cel mai rau ma deranjeaza intepaturile astea in partea dreapta.

:) Din cate stiu eu zona Zoster asta se manifesta printr-o coloratie sau discoloratie puternica a pielii.

nu, asta-i vitiligo.

lichide multe si sanatate!

• Author
Multumesc foarte mult slabaturo care ejti! Deja imi e mult mai bine, am baut la greu ceai, am iesit si la alergat. Ti-am vazut o poza pe celalat forum...ma uitam patrat, nu intelegeam ce vad. Ma bucur tare tare bine ca esti bine, ca ai trecut cu succes peste perioada asta. M-as bucura sa pui si la topicul cu noi aici o poza cu tine. Cred ca meriti sa fii vazuta si invidiata! :) Bravo pentru curaj!
Draga laponico eu am avut zona zoster chiar cand m-am inscris pe forum,am avut aceleasi simptome pe care le acuzi tu,eu venisem in contact cu virusul varicelei(varsat de vant)tu ai venit in contact cu copii sau persoane cu copii???daca e zoster iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere...sper sa nu fie ca e super neplacut,si acum mai am semne...te rog sa ma tii la curent cum te mai simti,multa sanatate... :lol: