April 9, 201016 yr comment_31875 Mai fetelor,nu stiu cum sunteti voi,dar eu trec acum printr-o perioada cam ciudato-ciufuta.Adica nu prea dorm,daca dorm, dorm putin si prost.Simt asa o lene de ma doare.Sunt bosumflata fara un motiv anume.Nu e depresie,ca nu zac in pat cu ochii pe pereti.Sunt activa,lucrez in casa,firma,gradina,dar fac totul asa ...cam fara chef.Nici neuronul ala care -l stiti nu mai e zglobiu.Sta picat intr-o parte.Ma tot gandesc ca tre sa fac o schimbare.Prima o incep de luni cand intru la dieta.Dieta pe care o tin in fiecare primavara de vreo 10 ani incoace,de cand kilogramele acumulate iarna nu mai pleaca de buna voie primavara.Cu aceeasi ocazie am sa trec pe cruditati si pe o cura cu vitamine.Vitamina C si E in principal.Mi-am mai luat si ceaiuri din plante de la Plafar.Firma in care am mare incredere,ca ce scrie pe cutie aia e si inauntru. Voi cum va revigorati ?Cum alungati astenia de primavara ? Report
April 9, 201016 yr comment_31878 Get back to Lolas, baby! You'll get back to yourself in no time, i swear! Maine cum faci ochi sari din pat direct in pupushii di alergat and go baby go! Si dupa aia o sa iti spui in gand asa: mama ce Lola tare mi-s! Nu ma crezi, huh? Verifica! Report
April 10, 201016 yr comment_31950 Pentru mine gindul 'dieta' deja ma arunca in disperare si depresie.Acum rontai un mar, dupa ce am mincat un iaurt mititel de passion fruit si acai berry. Am fost afara la buruieni pret de 2 ore si trebuie sa merg inapoi. Nu imi place sa gradinaresc, am si suprafata prea mare de lucru si una peste alta este o corvoada. Urasc gradinaritul cu toata pasiunea.Asta mic vrea la plimbare si cred ca imi voi misca picioarele. Poate va fac niste poze cu al mei neighbourhood. Revenind la intrebarea ta: kg mele oscileaza plus-minus 3. Nu mai reusesc sa cad sub 50 (din pacate). La 53 sint relativ impacata cu viata; la 56 ma apuca disperarea. Acum nici nu ma urc pe cintar pentru ca precis nu imi place ce voi vedea.Deci... am taiat piinea de pe lista. Oricum mincam putina.Urmeaza pastele, pizza, orezul alb.Deci gata si cu mincarea thailandeza. Ca nu merge cu orezul brun, care are gust de carton.Am reinceput sa beau ceai si apa calda. Mai arunc zilnic in stomac niste prune uscate, din motive bine stiute.Inca nu ma dau de-a alergatul pe treadmill pentru ca imi este lene. Si nici la bowflex nu ma sparg in figuri, din acelas motiv. Trec inapoi pe mincare bazata pe salate si proteine usoare.Astea fiind zise, am terminat si eu marul, beau apa si il iau pe Tudor la o tura de plimbare. Report
April 11, 201016 yr comment_32014 Eu inca nu mi-am revenit...nu mananc inca organizat si nu stiu ce sa ma mai fac cu dulciurile... Mi-am luat sambata de la piata o gramada de salate, sa vedem daca ma tin de treaba... poate e din causa primaveri ca am starea asta, o zi cald, o zi frig. dar trebiue sa ma mobilizez, ce mai... a! incerc sa merg la sala de 3 ori pe saptamana, asta ma ajuta cel mai mult oricum si dieta mea e pe baza de legume, salate, fructe (cat mai mult proapat, cat mai mult negatit si nu tinute mult la frigider; mai bine cumpar mai putin si merg mai des la piata; asta mai ales pentru salate, ca le iau de la producatori locali, si sunt sigura ca sunt propaspete), si peste. doar foarte rar carne Report
April 11, 201016 yr Author comment_32020 Cassia, eu pana la 40 de ani,nu am avut probleme cu kilogramele.La 1,73 m,aveam in jur de 67 ,cel mult 70 de kilograme iarna.Vara ajungeam fara efort,doar prin schimbarea alimentatiei la 65.Asta pe la 30 de ani.Ei dar acum nu mai merge fara dieta.Si trebuie sa ma tin dupa una scrisa pe hartie,ca altfel dupa 3 zile sigur scap la ceva nepermis.De luni incep si am sa scriu la diete ce mananc in fiecare zi.E dupa parerea mea o dieta placuta si de bun simt.Se accepta chiar putina paine si chiar paste in combinatii juste.Am mai tinut-o si de fiecare data a dat rezultate.Ferice de fetele care au metabolism bun si pot sa manace orice. Sunt curioasa cum va merge de data aceasta,pentru ca de fiecare data am slabit mult si usor.Va zic si cat arata cantarul luni dimineata.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif Kira, E foarte important ca mergi la sala.Crosstreinerul meu a prins un pic de praf.Dar am facut multa miscare in ultimul timp cu amenajarea gradinii si cu,curatenia de primavara.Domnul Cross ma va insotii din nou la exercitiile cardio in zilele ploioase,iar Luca(cainele) in lungile plimbari pe dig.Iar vor zice taranii ca domnii astia n-au de lucru si de aia isi plimba cainii.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Aici ,in sat,cainele sta pe lant si latra la intrusi.Auzi tu,sa-ti plimbi cainele....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
April 11, 201016 yr comment_32030 Piscotel- suna aproape idilic ce imi povestesti (ciinele la plimbare pe dig )Am sa trec pe la 'diete' sa vad si eu progresele tale si sa iau exemplu. Eu am doar 1.60, si cit timp am fumat am fost pe la 48 de kg. Vremuri demult apuse. Acum as fi foarte fericita sa ajung la 50 si sa stau acolo.Am citit ca doamnele mai in etate (bat la usa a 50 de ani fir-ar sa fie)trebuie sa exerseze o ora pe zi ca sa puna kg.Asta nu suna bine deloc pentru o comoda ca mine. Report
April 12, 201016 yr comment_32235 Piscotel, pai te asteptam cu mare drag la Lola, da praful jos de pe Crosstrainer! Iti dai seama ce rezultate o sa dea dieta si sportul, si cat de bine o sa te simti!! m-am uitat si eu la el pe net ca la sala nu este, e un aparat tare fain, asa zicea si Lapona, folosete-l neaparat...adica lupta pe toate fronturile. unde scrii dieta? cred ca la diete...ma duc sa ma uit...eu nu trebuie sa slabesc dar sustin mult ideea ca trebuie sa mancam foarte balansat, cantitatea corecta de proteine, lipide si carbohidratii, sa nu facem excese, multe fructe, legume, verdeturi... somn 7/8 ore pe noapte, sport, cat mai multa mancare alcalina, cat mai putina acida...pe de alta parte sport la sala si pentru ca ma relaxeaza, o carte buna din care sa vreau sa citesc seara inainte de culcare, o discutie interesanta cu prietenii, si nu in ultimul rand forumul acesta care cred ca e un loc minunat...un mod corect de viata, care sa asigure o bunastare atat fizica cat si a intelectului. cam asa as vrea eu sa-mi revin dupa sarbatori... deci Luca e un catel privilegiat...singurul care iese la plimbare...bine ca te are pe tine stapan, cred ca e tare bucuros cand il scoti la plimbarica... Cassia, eu zic sa fii fericita ca te-ai lasta de fumat, chiar daca asta a insemnat cateva kg in plus... Report
April 12, 201016 yr Author comment_32244 Am inceput ceea ce am promis.Poti sa te duci la diete sa te uiti. Report