May 14, 201016 yr comment_37099 Cateva cuvinte,despre autor:''Dupa ce ca sunt bucatareasa lu' Peste Prajit,mai sunt si poiata''lu' Tata Mare...Aceasta Fa-Bula a fost inspirata de discursul lui Bashe'de aseara si in tristetea mea depresata'''m-am gandit sa vad jumatatea plina a unui pahar gol,fapt ce nu mi-a reusit inca,oricat m-am chiolbat la el,asa ca m-am aruncat asupra unei farfurii generoase plina ochi cu pastele mele preferate si din concentrare m-o palit inspiratia si am scris o Fa-Bula care se intituleaza: ''Dobitoci si Dobitoace'' de: Moa' Cica,intr-un bloc de 10 etaje cu 42 de apartamente,unde locuiau 42 de familii(de ce 10 etaje si 42 de familii??!!iote'dáia'ca asa vrea muschiu' meu,ca doar io'is'autoru'aicea,daaa??!!!..),traia la etajul 5 un Dobitoc,caruia i se fisurase o teava,apa infiltrandu-se la vecinul de dedesupt,provocandu-i acestuia umezeala si deteriorandu-i tencuiala.A fost sesizat in nenumarate randuri,dar pe Dobitoc l-a durut la Bashca' (pardon basca),pana intr-o zi cand teava a cedat de tot si a facut deodata Boc (adica poc),creand o inundatie cat China(sau Grecia nu mai stiu...),inundand si apartamentele de dedesupt.Dobitocul,si-a chemat toti vecinii in par',a deschis gura si a grait : Dragii mei vecini,stam in acelasi blocS-a spart o teava,asta-i totA facut Boc,adica poc,I se putea'ntampla oricui,Nu este vina nimanui,Sa pune-TI banii cu totiTeava sa o reparam,Apartamentele frumos sa le renovam. Pai de unde bani?! Au intrebat cu toti,ca nu avem...Si Dobitocul a grait din nou: Aaa!!!...pai s-a si rezolvatCu d-na de la intretinere m-am consultatVi-i va opri luna de luna,eshalonatDoar pana in Decembrie,Grantat!!!'' Si au trait cu totii fericiti ,in buna pace si armonie ca niste vecini buni ce erau pana la adanci batraneti... P.S:Nope'!...este eronat,Numa'ce am aflat Ca teava cu pricina Din nou s-a spart Dobitocul nici nu a mai anuntatCa in concediu (cu d-na de la intretinere) era plecatDar au platit eshalonatPana la urmatorul Decembrie,Garantat'!!! .... Si cum nu se poate nici o Fa-Bula fara morala,iaca' si morala... Morala:''Dobitocul nu fu'prost Prostii fura dobitoci(i)'' Aceasta este o pura f®ictiune,orice asemanare cu viata (i)reala este o pura coincidenta... Asa ca fratilor s-a sbart teava cu prosti(io'nu ma prea pricep da'bag seama ca presiunea o fost de vina ),uite ce potop ... Report
May 14, 201016 yr comment_37117 Dobitocu-i genial,A luat bani de la totiSi-a facut conced pe roti.Chiar si casa-i renovataVoi cu apa in covata. S-a ales si cu madamBonus la asa ciolan. La asa ghesheft mai frate,Yo l-as scarpina pe spate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/075.gif Voua ce sa va mai zic.E bazinul cam prea mic.Se cuvine se cam pareSa aveti piscina in dotare. Astfel ati avea gheseft ;Vand piscino-apartament ! Morala : Fa !Bulelor !E valabil pentru totiSi pagubiti si hoti. Report
May 14, 201016 yr Author comment_37125 Bravo,Pisco !!!mancaoa-r mama pe ea de ''poiata'' Foxule!! si tu hai, Ca stiu ca si tu le aiMacar versuri sa vedemSa mai radem mai putem... :D :D Report
May 14, 201016 yr comment_37154 Bravo,Pisco !!!mancaoa-r mama pe ea de ''poiata'' Foxule!! si tu hai, Ca stiu ca si tu le aiMacar versuri sa vedemSa mai radem mai putem... :D :D Geany, as veni, da' momentan mi-s catranita rau! Si cu toate misculatiile din tara, dar si cu vremea de rahat de aici - de 3 saptamani e innorat, ploua si e frig! Plus ca am si alte porcarii pe scafarlie.... Daca incep, tine-ma daca poti sa ma opresti! Report
May 14, 201016 yr Author comment_37156 Pai Foxule vin-o cu o fabula sau ceva versuri langa mine si Pisco'sa ne tii de urat aici... Report
May 14, 201016 yr comment_37163 Pai Foxule vin-o cu o fabula sau ceva versuri langa mine si Pisco'sa ne tii de urat aici... Io stau prost cu compozitiile literare, da iaca ce scorneste jupanu' meu: [b][i]Intrebare la radio Erevan: domnule Basescu, este adevarat ca veti mari salariile profesorilor cu 50%?Base: E adevarat, cu exceptia faptului ca nu e vorba de 50% ci de 25% si nu se adauga ci se scade.[/i][/b] Report
May 14, 201016 yr Author comment_37172 Pai Foxule vin-o cu o fabula sau ceva versuri langa mine si Pisco'sa ne tii de urat aici... Io stau prost cu compozitiile literare, da iaca ce scorneste jupanu' meu: [b][i]Intrebare la radio Erevan: domnule Basescu, este adevarat ca veti mari salariile profesorilor cu 50%?Base: E adevarat, cu exceptia faptului ca nu e vorba de 50% ci de 25% si nu se adauga ci se scade.[/i][/b]Bravo foxule!!bun asa rau,vb. ta...nush'de ce credeam io'ca tu esti poiata''se vede ca m-am inshelat...Oricum pupici!! Report
May 14, 201016 yr comment_37175 Pai Foxule vin-o cu o fabula sau ceva versuri langa mine si Pisco'sa ne tii de urat aici... Io stau prost cu compozitiile literare, da iaca ce scorneste jupanu' meu: [b][i]Intrebare la radio Erevan: domnule Basescu, este adevarat ca veti mari salariile profesorilor cu 50%?Base: E adevarat, cu exceptia faptului ca nu e vorba de 50% ci de 25% si nu se adauga ci se scade.[/i][/b]Bravo foxule!!bun asa rau,vb. ta...nush'de ce credeam io'ca tu esti poiata''se vede ca m-am inshelat...Oricum pupici!! Imi mai iese mie o rima din cand in gand, da' e din gresala! Parol! Report
May 14, 201016 yr Author comment_37178 Bunn!!! uite te iert daca nu stii in versuri dar da-mi un banc ,da ceva, nu ma lasa asa in aer ... Report
May 14, 201016 yr comment_37191 Poanta de azi dintr-un film pe care l-am vazut doar cu coada ochiului ca faceam curatenie ; "- Mama mea spunea ca daca-ti doresti cu adevarat un lucru,se va implini ! - Si mama ta ce dorinte avea ?- Nici una ." Acolo ajungem si noi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif Report
May 14, 201016 yr Author comment_37195 Poanta de azi dintr-un film pe care l-am vazut doar cu coada ochiului ca faceam curatenie ; "- Mama mea spunea ca daca-ti doresti cu adevarat un lucru,se va implini ! - Si mama ta ce dorinte avea ?- Nici una ." Acolo ajungem si noi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gifHa ha ha!!! Cica un tigan prinde pestisoru'de aur,care-i spune :daca ma lasi sa plec iti indeplinesc 3 dorinte,tigane...La care tiganu'il da de pamant si-l calca in picioare:''pe cine faci tu tigan,ma rasistule??!!'' Un taran prinde pestisoru'de aur,care-i spune: ca-i indeplineste orice dorinta daca-l lasa in viata.Fa un pod de-aici si pana in Hawaii sa vaz'si eu cum e acolo...Asta e o dorinta imposibila,pana si pt. mine...zii alta...Fa-ma sa inteleg femeile. Si pe cate benzi spui ca vrei sa fie podul ala?!!... Ce a spus mama lui Boc,cand a iesit cu el de la maternitate:''am ales raul cel mai mic!''... Cel mai mic banc politic:''Boc'' Cum bate criza la usa:''Boc-Boc''... Ambitia lui Boc,ori prim ministru ori nimik si i-au reusit amandoua... Base'a recunoscut ca a lovit un copil,il confundase cu BOc. Fie painea cat de rea tot va luam un sfert din ea...''sa raza'cine-o putea''... Report
May 14, 201016 yr comment_37204 Bunn!!! uite te iert daca nu stii in versuri dar da-mi un banc ,da ceva, nu ma lasa asa in aer ... Intrebarea anului: - Cand Basescu boceste, Boc ce face? Raspuns.... (completati domniile dumneavoastra). Report
May 14, 201016 yr Author comment_37208 Bunn!!! uite te iert daca nu stii in versuri dar da-mi un banc ,da ceva, nu ma lasa asa in aer ... Intrebarea anului: - Cand Basescu boceste, Boc ce face? Raspuns.... (completati domniile dumneavoastra).Se Be****!!!!Fartz,fartz...am gacit''?!!!... Hai la o Pitutza semnatura Maya,aia alsaciana,pun si de-o pizza poate ne vedem mai tarziu la party ca iar is'singurica,ascult Stratan si Anna Vissi ca mi-ai pus tu... Report
May 14, 201016 yr comment_37210 Bunn!!! uite te iert daca nu stii in versuri dar da-mi un banc ,da ceva, nu ma lasa asa in aer ...Intrebarea anului:- Cand Basescu boceste, Boc ce face?Raspuns.... (completati domniile dumneavoastra).Se Be****!!!!Fartz,fartz...am gacit''?!!!... Hai la o Pitutza semnatura Maya,aia alsaciana,pun si de-o pizza poate ne vedem mai tarziu la party ca iar is'singurica,ascult Stratan si Anna Vissi ca mi-ai pus tu... Bun raspuns! Ti-am vazut pita, arata tare bine!Tu zi ce muzici vrei la Party si io le-aduc. Bun asa? Report
May 14, 201016 yr Author comment_37216 Ok! Acu'ghighilesc Pizza ca asa e cerere de la coptii!!Ala micu'a auzit de bancu cu criza ca bate BOC BOC si acu ciocane toate usile si peretii BOC-BOC vine chiza... Report
May 14, 201016 yr comment_37218 Ok! Acu'ghighilesc Pizza ca asa e cerere de la coptii!!Ala micu'a auzit de bancu cu criza ca bate BOC BOC si acu ciocane toate usile si peretii BOC-BOC vine chiza... E dulce foc bubuletu' tau! Report
May 14, 201016 yr comment_37225 Talentatelor... Eu n-am har la scris versuri, dar va urmaresc din umbra Cred ca o singura data am scris o poezie... aveam tema in liceu sa compunem o poezie cu forma fixa (un rondel parca am scris)... ma rog, intr-un final am luat 10 , da' nu-mi mai trebuie chin din ala alta data.. Eu is mai degraba cu proza descriptiva decat cu astea de le ziceti voi Chiar mi-a zis doamna diriginta cand faceam prega pentru olimpiada de romana ca stilul meu aduce cumva cu Bacovia. Mama de cand n-am mai scris... parca nicci inspiratie nu mai am, mai ales cand vad ce se intampla si cand ma gandesc ca viitor il asteapta pe fii-meu Istet foc bubuletul tau, Geany Report