May 21, 201016 yr comment_38297 Aveam de mult in plan acest pui,inca decand am spanzurat puiul 1,precum un criminal devin tot mai sadica pe masura comiterii...Acest pui saracu'a fost:violat(cu o lamaie),parlit,oparit,spanzurat si ars pe rug...Muuaaahhaahahaha!!!! inchizitia e nimik pe langa mine,incep sa ma sperii singura...Am vrut un aspect al pielii caramelizat si lucios,lacuit,asa ca am stors zeama de portocala si am amestecat-o cu 2 linguri mari de miere de albine... Am parlit si curatat puiul,si l-am oparit 10 minute de cand a inceput sa fiarba apa ...In cratita respectiva am pus coaja de portocala taiata julien o bucatica de morcov,o ceapa intreaga cu tot cu coaja si o bucatica de telina,si cub de concentrat de pui,am spumuit bine,cand a ramas zeama limpede ca nu mai lasa puiul sange,l-am scurs bine intr-o strecuratoare,l-am masat cu ulei de masline,praf de vegeta si piper,l-am legat in cruce cu sfoara pe care am dat-o de trei ori in jurul puiului si pe care o muiasem in prealabil bine cu apa,am imprumutat un carlig de la un cantar (de tip ceas)de bucatarie a se vedea la puiul 1,si am pus acolo la inadeala si putin staniol sa protejeze nodul(data viitoare o sa-l leg cu sarma),i-am indesat lamaia in...inauntru mai ce credeati?!!o portocala ar fi fost prea mare,mandarina nu am gasit asa ca lamaie,a avut rolul ca puiul nu a mai lasat asa de multa zeama,l-a sigilat cumva,aromandu-l si din interior si pastrandu-l mai ''zemos''... L-am atarnat cu carligul de gratarul de la cuptor pe care l-am postat pe planul cel mai de sus,si dedesupt am pus o tavita cu apa sa se scurga din pui.Am copt in cuptorul incins in prealabil 2 ore timp in care tot mai pensulam cu amestecul de zeama de portocala si miere,iata-l dupa o ora... Avantajul carligului a fost ca doar cu o atingere de pensula il roteam pe bietul pui cum vroia muschiul meu... Dupa 2 ore exact cand sa-l scot s-a rupt sfoara ca se arsese,n-a fost bai ca puiul a aterizat direct in tava de desupt(unde era sa se duca saracu?!)asa ca data aviatoare''o sa-l leg cu sarma...Asa ca pt. tot ce a tras saracu'l-am medaliat cu medalia de aur... L-am servit cu ardei copti si cartofi noi cu marar... Iata si o fotografie mai indecenta... Cam asta fu'puiul II... Report
May 21, 201016 yr Author comment_38401 Ma bucur ca ti-a placut Zerda,a fost parfumat si fraged domnu'pui...merita o medalie.. Report