November 30, 200916 yr comment_3095 ai sa vad daca ma descurtReteta o am de la nasa mea care este rusoaicala ei este un desert des intilnitsi eu fac des acest desert pt ca este rapid,gustos,siropos si place la copilin traducere cam asa vine brinzoaica de aceea l-am numit asaIngrediente-125g unt-150g zahar pudra-8oua-3pliculete vanilie-500g brinza marunta de vaca(eu am avut de casa)-20g cocos(nu pun ca nu ne place)-50g nuca macinata-50g stafide(puse la inmuiat)-putina cioco pt decoratforma(o craticioara)cu diametru18 dar inalta cam de 10 cmdesertul trebuie sa iasa inaltUntul se spumeaza cu zaharul pudra si cel vanilatse adauga galbenusurile unul cite unulalbusul se bate spumase adauga brinza si cind este incorporata nucile si stafideleapoi albusurile batute spuma si se amesteca usorforma se unge cu ulei sau unt si se presara pesmet pe pereti iar jos hirtie de coptse coace la 180 grade fix o ora apoi se rastoarna pe un platouse decoreaza deasupra cu ciocolataeste f buna noua ne place calduta dar este buna si recesper sa incercati si sa va placasi sper sa nu-mi prind iar urechile pe aici ca am scris deja de doua ori Report
November 30, 200916 yr comment_3100 mmmmm,ce prînzoaica insiropata!Sigur e buna.Nu am mai vazut asa o brînzoaica.(si-mi place farfuria!!! Report
November 30, 200916 yr comment_3101 Nu vad eu bine sau chiar nu este nici un aluat aici? Pentru ca e simpla ca buna ziua. Report
December 2, 200916 yr comment_4304 Branzoaica ? :roll: Poate zmeoaica ! Ma asteptam sa vad aluaturi ,drojdii,cocaturi,facaletze....Cand colo,o prajitura parfumata,insiropata,glazurata,mirobolanta...Imi place e pe gustul meu .Sunt sigura ca e foarte buna ! Am salvat-o ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 4, 200916 yr Author comment_5507 mmmmm,ce prînzoaica insiropata!Sigur e buna.Nu am mai vazut asa o brînzoaica.(si-mi place farfuria!!! Da Maya f bunapai bine nu este brinzoaica clasica care o stim noi da asa se traduce asa am numit-o Nu vad eu bine sau chiar nu este nici un aluat aici? Pentru ca e simpla ca buna ziua.simpla si buna Branzoaica ? :roll: Poate zmeoaica ! Ma asteptam sa vad aluaturi ,drojdii,cocaturi,facaletze....Cand colo,o prajitura parfumata,insiropata,glazurata,mirobolanta...Imi place e pe gustul meu .Sunt sigura ca e foarte buna ! Am salvat-o ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />vezi ce simplu?incearca nu o sa-ti para rau Report