Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lebede choux cu tonno....

Featured Replies

La choix lebede deja am pus reteta ''mea''daca trebuie o repet,am vrut sa fac pas cu pas dar m-a enervat ceva si nu am mai facut...

Pt. aperitiv am frecat o conserva de tonno cu ceva ceapa zeama de lamaie si maioneza dintr-un ou intr-un minut(vazuta pe rai uno executata de Anna Moroni)

post-405-127541762492_thumb.jpg

Am facut un platou de aperitive

post-405-127541763588_thumb.jpg

Dar principalele aici sunt lebedele umplute

post-405-127541764963_thumb.jpg

Scuze daca cineva a mai facut si se simte copiat

post-405-127541766065_thumb.jpg

Ai bagat lebedele in stufaris de ceapa si rosii si ardeii :occasion14:

Cum ai facut maioneaza cu un ou, e oul crud?Eu de cind am ramas gravida cu primul nu am mai facut maioneza, ca faceam cu ou crud si ou fiert ,am incercat cu ou fiert da nu mi-a iesit si de atunci tot cumpar gata facut da nu imi place gustul

• Author
Draga Sissi la tehnici si preparate de baza pagina 2 am pus mai multe retete la discutii cu Carmella maioneze,nu stiu sa dau link. da'daca nu gasesti zii si pun tot iara(nu am copiat nika! jur..) :occasion14: vezi daca te descurci daca nu zii si-ti spun din nou..

Draga Sissi la tehnici si preparate de baza pagina 2 am pus mai multe retete la discutii cu Carmella maioneze,nu stiu sa dau link. da'daca nu gasesti zii si pun tot iara(nu am copiat nika! jur..) :occasion14: vezi daca te descurci daca nu zii si-ti spun din nou..

Iaca si topicu' de maioneze.

Harnica ai fost pestioaica mica,manca-te-ar mama.

Yo n-am voie maioneze,da salivez aci.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

• Author

Ai bagat lebedele in stufaris de ceapa si rosii si ardeii :hug:

Cum ai facut maioneaza cu un ou, e oul crud?Eu de cind am ramas gravida cu primul nu am mai facut maioneza, ca faceam cu ou crud si ou fiert ,am incercat cu ou fiert da nu mi-a iesit si de atunci tot cumpar gata facut da nu imi place gustul

Draga Sissi pe perioada sarcinii e bine sa eviti maioneza si tot ce este nepasteurizat(io'vb. care am mancat de toate dar ma rog asa am vazut la tv la sfatul medicului)Am vazut pe Rai uno(sunt fan nr. unu )alla prova del cuoco(urmaresc emisiunea de 10 ani,acus'in vacanta,sunt curioasa ca o pisica cine v-a fi prezentatoare in septembrie cand incepe,sper ca Antonela Clerici)ca Anna Moroni a zis ca pt. a ''pasteuriza''maioneza se adauga la sf. cativa stopi de otet cald(asta pasteurizeaza oul facandu-l mai sigur)in acest caz nu mai pui lamaie,iar gustul va fi exact ca aceea din comert,poti face la robotul de bucatarie daca ai,sau cu robot vertical sau cu mixerul,depinde ce ai am zis la maioneze....Mie si maioneze imi iese f. bine,si fac si cu vechea maniera la lingura de lemn cu ou crud(galbenus)+fiert,dar asta doar cand am nevoie ca maioneza sa lege,gen salata beof etc,in rest imi place mai mult din crud la aperitive,e mai fina,mai matasoasa...

Sarcina usoara iti doresc :floare: ...

Multumesc frumos si tie geani si la foxi :floare: :)

Sapatmina asta nu fac eu prea multe decit daca imi vin ni :hug: ste musafiri,o sa le fac garantat cind vin din concediu, am mai multe retete de aici pe care musai tre sa le fac ,vine ziua ficiorului si trebe

Ai bagat lebedele in stufaris de ceapa si rosii si ardeii :hug:

Draga Sissi pe perioada sarcinii e bine sa eviti maioneza si tot ce este nepasteurizat(io'vb. care am mancat de toate dar ma rog asa am vazut la tv la sfatul medicului)Am vazut pe Rai uno(sunt fan nr. unu )alla prova del cuoco(urmaresc emisiunea de 10 ani,acus'in vacanta,sunt curioasa ca o pisica cine v-a fi prezentatoare in septembrie cand incepe,sper ca Antonela Clerici)ca Anna Moroni a zis ca pt. a ''pasteuriza''maioneza se adauga la sf. cativa stopi de otet cald(asta pasteurizeaza oul facandu-l mai sigur)in acest caz nu mai pui lamaie,iar gustul va fi exact ca aceea din comert,poti face la robotul de bucatarie daca ai,sau cu robot vertical sau cu mixerul,depinde ce ai am zis la maioneze....Mie si maioneze imi iese f. bine,si fac si cu vechea maniera la lingura de lemn cu ou crud(galbenus)+fiert,dar asta doar cand am nevoie ca maioneza sa lege,gen salata beof etc,in rest imi place mai mult din crud la aperitive,e mai fina,mai matasoasa...

Sarcina usoara iti doresc :floare: ...

Da , de aia de 4 ani nu am mai facut maioneza in casa, in sarcina am cumparat,a venit bebe, am alaptat si tot asa a crescut si copilul si m-am ferit sa fac cu oua crude, indiferent ca erau bio sau nu, acum is iar insarcinata si sper sa reusesc sa fac o maioneza cu oua fierte

• Author
Sunt sigura ca ai sa faci niste bunatati,sa ne tii la curent....Sa-ti traiasca feciorul...
  • Author

O idee frumoasa pt.un platou cu aperitve reusit si de efect:lebedele umplute cu ce vreti voi(tonno cu maio',pateu,salata de icre sau de vinete,crema de branza cu ceapa sau verdeata etc..)umezite putin gogoselele si date prin cascaval(mai tare)razalit sau parmigiano,pt,un efect de penaj,puse pe platou pe pat de salata verde care v-a fi pajistea,cu oua umplute sub forma de puisori(cap din galbenus,ochisori din bobite de piper,facut''penajul si la ei),buburuze din rosii umplute chery,cap de maslina neagra,ciupercute din oua fierte cu palarie din rosie pictata cu picatele din maioneza,decor din floricele din morcov,ridiche,coaja de rosie(trandafirasi)etc?!

Daca vreti sa va axati doar pe lebede le punem pe valuri,facand mai multe s-uri(gaturi)decat e necesar,creind astfel efectul de valuri....

Suna bine??!!!Eu zic,ca da!! :(