December 1, 200916 yr comment_3514 I n g r e d i e n t e: Apă: 400 ml Sare: 1 lingurita Zahăr: 1 lingura Făină alba: 560 gr Făină de secara: 130 gr Drojdie uscată: 7 gr Nuci: 150 g Se pun ingredientele în vasul de copt în următoarea ordine: apă, sare si zahar.Apoi se adauga cele două făini şi drojdia uscată. Se pune vasul de copt in masina.Eu am selectat programul 2, greutatea pâinii 1000g şi culoarea medie a cojii.Când se aude bipul, se pun nucile .La sfârşitul programului se scoate tava de copt şi painea din ea. Are o aroma uşoară de pădure si un gust placut! Report
December 2, 200916 yr comment_4245 Cu secara n-am incercat, dar painea cu nuci e preferata mea, n-am gasit nici-o paine care sa-mi placa mai mult. Arata fain painea ta. Report
December 3, 200916 yr Author comment_4648 Cu secara n-am incercat, dar painea cu nuci e preferata mea, n-am gasit nici-o paine care sa-mi placa mai mult. Arata fain painea ta. Merci...sa incerci si cu faina de secara ...ii da o aroma deodebita! Report