July 12, 201016 yr comment_47135 mujici blea, am o priza de exterior pentru masina de spalat. duminica dimineata nevazmea hai ca pune rufe la spalat si cit merge masina mergem cu copilu' la plimbare. numa' ca dupa 5 min vine si cica "ai oprit tu masina?". io nu, ea nu, andrei nu ... nu curent impriza! sigurantele is toate pe "on", nush ce mama dracu' sa-i fac. in priza nu e curent, am verificat. priza in cauza samana fuarte bine cu asta http://www.tooled-up.com/ProdImage/DRA88902.jpg Report
July 12, 201016 yr comment_47176 in priza nu e curent, am verificat. Io aş desface capacul să văd dacă nu cumva a ieşit vre-un fir din locaş.Dacă firele-s la locul lor, aş verifica dacă este curent în fire.Dacă unul dintre fire are curent, aş considera că priza-i defectă şi aş înlocui-o. Report
July 12, 201016 yr comment_47177 Noroc cu priza ta fara curent,ca mai iese si Puiu la interval Report
July 12, 201016 yr Author comment_47183 in priza nu e curent, am verificat. Io aş desface capacul să văd dacă nu cumva a ieşit vre-un fir din locaş.Dacă firele-s la locul lor, aş verifica dacă este curent în fire.Dacă unul dintre fire are curent, aş considera că priza-i defectă şi aş înlocui-o. ar mai fi o posibilitate. prizele astea au fuzibile. banui ca mai degraba s-a ars aia. da' sa ma bata jalea daca stiu unde e fuzibila . Report
July 12, 201016 yr comment_47187 Noroc cu priza ta fara curent,ca mai iese si Puiu la interval Petunico da' sa ma bata jalea daca stiu unde e fuzibila Desfă-o, poate se vede din prima. Report
July 21, 201016 yr comment_49071 ar mai fi o posibilitate. prizele astea au fuzibile. banui ca mai degraba s-a ars aia. da' sa ma bata jalea daca stiu unde e fuzibila . Dom' doctor, iei matale o surubelnita, desfaci priza, si te boldesti pe acolo, musai ai sa gasesti. N-or fi aia chiar asa perversi încît sa puna un fuzibil la care sa nu ai acces. Report
July 22, 201016 yr Author comment_49223 ar mai fi o posibilitate. prizele astea au fuzibile. banui ca mai degraba s-a ars aia. da' sa ma bata jalea daca stiu unde e fuzibila . Dom' doctor, iei matale o surubelnita, desfaci priza, si te boldesti pe acolo, musai ai sa gasesti. N-or fi aia chiar asa perversi încît sa puna un fuzibil la care sa nu ai acces. dabah, am luat surubelnita, am desfacut si priza si intrerupatoru'. n-are fuzibila. curent in fire estem. circuitu' moare in intrerupator. deci trebe alt intrerupator. pina amu' n-am gasit modelu'. Report
July 26, 201016 yr Author comment_49959 pina la urma am luat alta priza cu totu'. nu ma apuc sa inlocui pe bucatzale. schimb dreaq tot. si asa, am gasit depozitu' de unde se aprovizioneaza buleftricienii (unu' din ele, care e aproape de mine). priza asta in centru pe orchard costa cam echivalentu' a 50 de euro. la astia aceeasi priza, cam 10. stiam de benzina ca are pretu' umflat de taxe de fro 5 ori fata de cit costa la poarta rafinariei. nu credeam ca si la prize e la fel. oricum, depozitu' ala e plin de chestii la preturi care mie mi se par de dumping. cel putin de doo-trei ori mai ieftine ca-n magaxin. desigur, is niste hale gen halele de fabrica, parcarea nu e mare jmekerie, totu' e fuarte basic si marfa e pusa pe rafturi absolut inestetic. da' pe cuvint ca nu ma deranjeaza. Report