July 20, 201016 yr comment_48840 Mi-a soptit mie o vrabiuta cum ca asa ceva ar fi posibil. Se poate face un mini-club aici pe forum, unde sa jucam joculete interactive? Spre exemplu, ar fi posibil sa jucam sah aici pe forum? Report
July 20, 201016 yr comment_48841 Mi-a soptit mie o vrabiuta cum ca asa ceva ar fi posibil. Se poate face un mini-club aici pe forum, unde sa jucam joculete interactive? Spre exemplu, ar fi posibil sa jucam sah aici pe forum?E cam cald la tine, bag sama. De can' si pana unde graiesc vraghiile? Report
July 20, 201016 yr Author comment_48843 Mi-a soptit mie o vrabiuta cum ca asa ceva ar fi posibil. Se poate face un mini-club aici pe forum, unde sa jucam joculete interactive? Spre exemplu, ar fi posibil sa jucam sah aici pe forum?E cam cald la tine, bag sama. De can' si pana unde graiesc vraghiile? Ahm sa iti zic un banc: Badea Gheorghe se-ntorcea agale-acas' cu caruta incarcata de lemne. Dupa doua zile si doua nopti de truda om si cal erau istoviti. Cum mergeau ei asa prin padure, calul abia abia mai tragea hop le iese un lup in cale:- Bade Gheorghe, 'mnaziua! Sa ma ierti matali, stiu ca ati muncit atata, ca sunteti sarmani, dar stii vorba ceea: mila mi.e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul. De o saptamana nu am mai prins nici o prada. Asa ca, vrei nu vrei o sa iti iau calul sa-l mananc si o sa te las sa iti duci caruta singur cum oi sti pana acasa. Asta e legea padurii, nu am ce sa.tz fac. La vorbele astea calulu' ii ies ochii din orbite, odata sforaie si o ia intr.un galop nebun la goana, de ziceai ca e arab pur-sange. Dupa ce lasasera lupul la zeci de kilometri departare, o data se opreste calu' di galop, se scutura, sforaie si zice:- Ptiu stapîni cî tari m-am mai späriet! Uni' ai mai auzît matali lup vorghind?!?!?!??!?! Report
July 20, 201016 yr comment_48845 Ahm sa iti zic un banc: Badea Gheorghe se-ntorcea agale-acas' cu caruta incarcata de lemne. Dupa doua zile si doua nopti de truda om si cal erau istoviti. Cum mergeau ei asa prin padure, calul abia abia mai tragea hop le iese un lup in cale:- Bade Gheorghe, 'mnaziua! Sa ma ierti matali, stiu ca ati muncit atata, ca sunteti sarmani, dar stii vorba ceea: mila mi.e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul. De o saptamana nu am mai prins nici o prada. Asa ca, vrei nu vrei o sa iti iau calul sa-l mananc si o sa te las sa iti duci caruta singur cum oi sti pana acasa. Asta e legea padurii, nu am ce sa.tz fac. La vorbele astea calulu' ii ies ochii din orbite, odata sforaie si o ia intr.un galop nebun la goana, de ziceai ca e arab pur-sange. Dupa ce lasasera lupul la zeci de kilometri departare, o data se opreste calu' di galop, se scutura, sforaie si zice:- Ptiu stapîni cî tari m-am mai späriet! Uni' ai mai auzît matali lup vorghind?!?!?!??!?!Bag sama ca calu' cu pricina nu citise basme... Report
July 20, 201016 yr Author comment_48849 Bag sama ca calu' cu pricina nu citise basme... Un incult, draga!! Report
July 21, 201016 yr comment_48934 Mi-a soptit mie o vrabiuta cum ca asa ceva ar fi posibil. Se poate face un mini-club aici pe forum, unde sa jucam joculete interactive? Spre exemplu, ar fi posibil sa jucam sah aici pe forum?E cam cald la tine, bag sama. De can' si pana unde graiesc vraghiile? d-apoi cum? in cazu' meu, vrabiutza mi-a tinut seminar de analiza matematica fro doo semestre!! iar amu' am auzit ca vrabiutza a ajuns conferentiar ... Report
July 21, 201016 yr Author comment_49116 Si, cu jocurile cum ramane?ai dont cnove! Daca tu nu stii, apai nu stie nimeni dintre admini, sigur Report
July 22, 201016 yr comment_49224 daca vrei sa iei bataie la sah, creca pot sa te ajut pe yahu sau fessbuc Report
July 22, 201016 yr comment_49263 Vom studia propunerea si mai ales integrarea ei cu posibilitatile tehnice. Report
July 22, 201016 yr Author comment_49286 daca vrei sa iei bataie la sah, creca pot sa te ajut pe yahu sau fessbuc Deci sa mai spunem noi ca barbatii romani nu sunt niste co-mori!! Tu ma ajuti sa iau bataie la sah, Rares si el un cavaler! Nu merzi, ca am tot luat de la un sahist, mi-agiungi! Acum vreau sa invat . Vom studia propunerea si mai ales integrarea ei cu posibilitatile tehnice. D'accord, merci! Report
July 22, 201016 yr Author comment_49288 Vaxile, de bataie e vorba mai sus, in propozitia cu sahistu', zfim -ntzäleshi. Report
July 23, 201016 yr comment_49480 Vaxile, de bataie e vorba mai sus, in propozitia cu sahistu', zfim -ntzäleshi. draga, tzara-i libera. n-am eu treaba cu viata omului. Report