Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jocuri online

Featured Replies

Mi-a soptit mie o vrabiuta cum ca asa ceva ar fi posibil. Se poate face un mini-club aici pe forum, unde sa jucam joculete interactive? Spre exemplu, ar fi posibil sa jucam sah aici pe forum?

Mi-a soptit mie o vrabiuta cum ca asa ceva ar fi posibil. Se poate face un mini-club aici pe forum, unde sa jucam joculete interactive? Spre exemplu, ar fi posibil sa jucam sah aici pe forum?

E cam cald la tine, bag sama. De can' si pana unde graiesc vraghiile? :)

• Author

E cam cald la tine, bag sama. De can' si pana unde graiesc vraghiile? :)

Ahm sa iti zic un banc:

Badea Gheorghe se-ntorcea agale-acas' cu caruta incarcata de lemne. Dupa doua zile si doua nopti de truda om si cal erau istoviti. Cum mergeau ei asa prin padure, calul abia abia mai tragea hop le iese un lup in cale:

- Bade Gheorghe, 'mnaziua! Sa ma ierti matali, stiu ca ati muncit atata, ca sunteti sarmani, dar stii vorba ceea: mila mi.e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul. De o saptamana nu am mai prins nici o prada. Asa ca, vrei nu vrei o sa iti iau calul sa-l mananc si o sa te las sa iti duci caruta singur cum oi sti pana acasa. Asta e legea padurii, nu am ce sa.tz fac.

La vorbele astea calulu' ii ies ochii din orbite, odata sforaie si o ia intr.un galop nebun la goana, de ziceai ca e arab pur-sange. Dupa ce lasasera lupul la zeci de kilometri departare, o data se opreste calu' di galop, se scutura, sforaie si zice:

- Ptiu stapîni cî tari m-am mai späriet! Uni' ai mai auzît matali lup vorghind?!?!?!??!?!

Ahm sa iti zic un banc:

Badea Gheorghe se-ntorcea agale-acas' cu caruta incarcata de lemne. Dupa doua zile si doua nopti de truda om si cal erau istoviti. Cum mergeau ei asa prin padure, calul abia abia mai tragea hop le iese un lup in cale:

- Bade Gheorghe, 'mnaziua! Sa ma ierti matali, stiu ca ati muncit atata, ca sunteti sarmani, dar stii vorba ceea: mila mi.e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul. De o saptamana nu am mai prins nici o prada. Asa ca, vrei nu vrei o sa iti iau calul sa-l mananc si o sa te las sa iti duci caruta singur cum oi sti pana acasa. Asta e legea padurii, nu am ce sa.tz fac.

La vorbele astea calulu' ii ies ochii din orbite, odata sforaie si o ia intr.un galop nebun la goana, de ziceai ca e arab pur-sange. Dupa ce lasasera lupul la zeci de kilometri departare, o data se opreste calu' di galop, se scutura, sforaie si zice:

- Ptiu stapîni cî tari m-am mai späriet! Uni' ai mai auzît matali lup vorghind?!?!?!??!?!

Bag sama ca calu' cu pricina nu citise basme... :)

E cam cald la tine, bag sama. De can' si pana unde graiesc vraghiile? =))

d-apoi cum? in cazu' meu, vrabiutza mi-a tinut seminar de analiza matematica fro doo semestre!! iar amu' am auzit ca vrabiutza a ajuns conferentiar ...

daca vrei sa iei bataie la sah, creca pot sa te ajut pe yahu sau fessbuc
  • Author

daca vrei sa iei bataie la sah, creca pot sa te ajut pe yahu sau fessbuc

Deci sa mai spunem noi ca barbatii romani nu sunt niste co-mori!! Tu ma ajuti sa iau bataie la sah, Rares si el un cavaler! Nu merzi, ca am tot luat de la un sahist, mi-agiungi! Acum vreau sa invat :) .

Vom studia propunerea si mai ales integrarea ei cu posibilitatile tehnice. :)

D'accord, merci!

Vaxile, de bataie e vorba mai sus, in propozitia cu sahistu', zfim -ntzäleshi.

=(( =(( =((

draga, tzara-i libera. n-am eu treaba cu viata omului.