July 25, 201016 yr comment_49935 de mult tot am zis ca pun reteta asta daaa...nam mai apucatasa ca.....am venit!!!!!!!poze nu am doar una de final care e pe aparat si nu gasesc cablul de date asa ca,,,aia mai asteapta.. pt 4 portii avem nevoie de:1 pachet de spaghete (400 gr)2 conserve de ton (aprox 300 gr) -de data asta am avut una cu ulei si una cu suc propriu si a iesit papa bun2 cepe verzi mai bine facute2 lg ulei100 gr crema de branza philadelphia (de data asta am pus crema de cascaval ca nam avut phili am pus ceapa si uleiul in tigaie si am lasat putin sa se inmoaie ceapa doar pana dispare iuteala,adica sa isi pastreze gustul ,sa nu prinda gust de prajitcand sa inmuiat ceapa am pus conservele de ton si am amestecat bineam lasat sa dea un clocot,am pus crema de cascaval si am potrivit de sare si piperam luat de pe foc si am amestecat cu pastele fierte,spalate cu apa rece si stoarse binemie cel mai mult imi plac reci dar am momente cand le mananc si calde,in schimb restul familionului (care consuma vietuitoare innotatoare) le mananca fierbinti sper sa le incercati pt ca sunt fff bunetre sa ma credeti pe cuvant pana vin cu dovezile....asa ca ...va rog sa ma credeti bine? Report