August 5, 201016 yr comment_52087 Ingrediente: 5 oua14 linguri zahar14 linguri ulei14 linguri lapte dulce14 linguri fainaun praf de coptcoaja de la o lamaie3-4 piersicizahar pudrazahar vanilat Mod de preparare: Se separa galbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga galbenusurile treptat ,apoi coaja de lamaie.Se adauga faina treptat,amestecand usor! Se adauga laptele si uleiul,se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si...la cuptor...in cuptorul preincalzit la 200 grade.Dupa 10 min se scoate,se pun felii de piersica ,apoi se mai coace aproximativ 20 min: Se raceste si se pudreaza!!! Report
August 6, 201016 yr comment_52211 O reteta simpla si pe gustul meu,ador retetele astea cu masura in linguri,o sa o fac si eu... Report
August 8, 201016 yr comment_52528 Foarte buna si rapida, cred ca am batut recordul de rapiditate cu prajitura asta. Am masacrat-o, in loc de piersici a luat prune si mere, pe deasupra am pudrat-o cu scortisoara. S-a infruptat tot familionul, am dus-o la soacra-mea cu tava. Inca era fierbinte. Mersi de reteta! Report
August 14, 201016 yr Author comment_53038 Foarte buna si rapida, cred ca am batut recordul de rapiditate cu prajitura asta. Am masacrat-o, in loc de piersici a luat prune si mere, pe deasupra am pudrat-o cu scortisoara. S-a infruptat tot familionul, am dus-o la soacra-mea cu tava. Inca era fierbinte. Mersi de reteta! Foarte fain ti-a iesit!cu prune am facut-o si eu!mmm...tare buna! Report