August 17, 201016 yr comment_53421 am molii in camara , molii d-alea de alimente. Am rascolit tot dar degeaba. Desi nu mai au NIMIC deschis sau ceva alimentar unde sa se poata ascunde , tot se inmultzesc. Azi am vazut una prinsa pur si simplu pe perete!!! Ma gandesc ce naiba mai mananca! Ca serios nu mai au nimic! Folosesc hartii d-alea lipicioase cu feromoni care sa le atraga , hartiile sunt pline dar molii mai sunt! Avetzi vreo alta solutzie???? Report
August 17, 201016 yr comment_53426 Daca ai levantica prin gradina,sau de unde sa-ti faci rost de vreo cîteva buchetele...pune-le prin camara si fug moliile rapid ...sau daca vrei chimie,un spray contra lor,si basta! Report
August 17, 201016 yr comment_53427 am molii in camara , molii d-alea de alimente. Am rascolit tot dar degeaba. Desi nu mai au NIMIC deschis sau ceva alimentar unde sa se poata ascunde , tot se inmultzesc. Azi am vazut una prinsa pur si simplu pe perete!!! Ma gandesc ce naiba mai mananca! Ca serios nu mai au nimic! Folosesc hartii d-alea lipicioase cu feromoni care sa le atraga , hartiile sunt pline dar molii mai sunt! Avetzi vreo alta solutzie???? Încearca de pilda cu naftalina bulgari. Doar ca trebuie sa tintesti bine! Report
August 17, 201016 yr Author comment_53430 Daca ai levantica prin gradina,sau de unde sa-ti faci rost de vreo cîteva buchetele...pune-le prin camara si fug moliile rapid ...sau daca vrei chimie,un spray contra lor,si basta! pai , unde sa fuga? Nu le vreau prin casa , le vreau MOARTE! Oricum tre sa plec la spital zilele astea si cat sunt plecata o pun pe mama sa dea cu spray-uri , dar cu care???? Am fost la DM si am gasit unul care nu-i bun de nimic!!! Stii vreunul si de unde sa-l iau? Report
August 17, 201016 yr comment_53431 Daca ai levantica prin gradina,sau de unde sa-ti faci rost de vreo cîteva buchetele...pune-le prin camara si fug moliile rapid ...sau daca vrei chimie,un spray contra lor,si basta! pai , unde sa fuga? Nu le vreau prin casa , le vreau MOARTE! Oricum tre sa plec la spital zilele astea si cat sunt plecata o pun pe mama sa dea cu spray-uri , dar cu care???? Am fost la DM si am gasit unul care nu-i bun de nimic!!! Stii vreunul si de unde sa-l iau? https://shop.strato.de/epages/61296249.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61296249/Products/XChmo500 Asta e bun,citesti tu despre el.Se foloseste si în sifonier,camara...etc.E natural(extract din petale de crizanteme),killaie toate felurile de molii,larve inclusive E bun si pentru alte insecte! Report
August 17, 201016 yr Author comment_53432 Merci , tre sa-l comand , nu? Adica , pe la magazine nu este? Report