Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cum scap de....???

Featured Replies

am molii in camara , molii d-alea de alimente. Am rascolit tot dar degeaba. Desi nu mai au NIMIC deschis sau ceva alimentar unde sa se poata ascunde , tot se inmultzesc. Azi am vazut una prinsa pur si simplu pe perete!!! Ma gandesc ce naiba mai mananca! Ca serios nu mai au nimic!

Folosesc hartii d-alea lipicioase cu feromoni care sa le atraga , hartiile sunt pline dar molii mai sunt!

Avetzi vreo alta solutzie????

am molii in camara , molii d-alea de alimente. Am rascolit tot dar degeaba. Desi nu mai au NIMIC deschis sau ceva alimentar unde sa se poata ascunde , tot se inmultzesc. Azi am vazut una prinsa pur si simplu pe perete!!! Ma gandesc ce naiba mai mananca! Ca serios nu mai au nimic!

Folosesc hartii d-alea lipicioase cu feromoni care sa le atraga , hartiile sunt pline dar molii mai sunt!

Avetzi vreo alta solutzie????

Încearca de pilda cu naftalina bulgari. Doar ca trebuie sa tintesti bine! :D

• Author

Daca ai levantica prin gradina,sau de unde sa-ti faci rost de vreo cîteva buchetele...pune-le prin camara si fug moliile rapid :D

...sau daca vrei chimie,un spray contra lor,si basta! :D

pai , unde sa fuga? Nu le vreau prin casa , le vreau MOARTE!

Oricum tre sa plec la spital zilele astea si cat sunt plecata o pun pe mama sa dea cu spray-uri , dar cu care???? Am fost la DM si am gasit unul care nu-i bun de nimic!!!

Stii vreunul si de unde sa-l iau?

Daca ai levantica prin gradina,sau de unde sa-ti faci rost de vreo cîteva buchetele...pune-le prin camara si fug moliile rapid :D

...sau daca vrei chimie,un spray contra lor,si basta! :D

pai , unde sa fuga? Nu le vreau prin casa , le vreau MOARTE!

Oricum tre sa plec la spital zilele astea si cat sunt plecata o pun pe mama sa dea cu spray-uri , dar cu care???? Am fost la DM si am gasit unul care nu-i bun de nimic!!!

Stii vreunul si de unde sa-l iau?

https://shop.strato.de/epages/61296249.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61296249/Products/XChmo500

Asta e bun,citesti tu despre el.Se foloseste si în sifonier,camara...etc.E natural(extract din petale de crizanteme),killaie toate felurile de molii,larve inclusive :D

E bun si pentru alte insecte!