August 23, 201016 yr comment_53910 Fratele meu a primit tichete de vacanta de la serviciu - ar vrea sa le foloseasca pentru concediu dar cum am inteles ca e o chestie destul de noua, nu prea stie cine le accepta. E cineva din Romania care a folosit deja?Ei ar vrea sa se duca la munte.Mersi frumos Report
August 23, 201016 yr comment_53962 Noi am folosit tichete de vacanta in toamna anului trecut, am fost la Sinaia printr-o agentie de turism si a fost super. Daca vrei iti dau detalii despre agentia respectiva pe privat. Dra stiu ca foarte multi hotelieri accepta tichete de vacanta, ar trebui sa sune la hoteluri sau agentii, eu cred ca nu o sa aiba probleme. Report
August 23, 201016 yr Author comment_53980 Noi am folosit tichete de vacanta in toamna anului trecut, am fost la Sinaia printr-o agentie de turism si a fost super. Daca vrei iti dau detalii despre agentia respectiva pe privat. Dra stiu ca foarte multi hotelieri accepta tichete de vacanta, ar trebui sa sune la hoteluri sau agentii, eu cred ca nu o sa aiba probleme.Ar fi excelent daca mi-ai putea da detalii! Mersi mult! Report