Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cuban fried plantains

Featured Replies

[center] post-701-128473070985_thumb.jpg

[i]

"Fried plantain" este un aperitiv foarte des intalnit si apreciat in bucataria cubaneza. [/i]

post-701-128473066356_thumb.jpg

post-701-128473067016_thumb.jpg

[i]Am cumparat 2 banane gen plantain, foarte bine coapte. Cu cat coaja este mai neagra cu atat bananele sunt mai bine coapte, consistenta miezului fiind destul de tare, nicidecum ca la o banana obisnuita.

[/i]

post-701-128473067651_thumb.jpg

Se cojesc bananele cu un cutit bine ascutit si se taie felii.

post-701-128473068239_thumb.jpg

[i]Se incinge ulei intr-o tigaie si cand este fierbinte se prajesc feliile pana cand devin aurii.

[/i]

post-701-128473068876_thumb.jpg

[i]Se scot din tigaie si se pun pe un servet absorbant. Se pudreaza cu zahar, putina sare, scortisoara si praf de chili. Se servesc cu smantana si felii de lime.

[/i]

post-701-128473069565_thumb.jpg

post-701-128473070245_thumb.jpg

[/center]

[i] Se pudreaza cu zahar, putina sare, scortisoara si praf de chili. Se servesc cu smantana si felii de lime.

Si cu rom in paharel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif [/i]

Marturisesc ca niciodata nu m-au atras bananele prajite si probabil ca asa va si ramane pe viitor, dar tin neaparat sa iti spun ca imi plac extraordinar de mult pozele. Un echilibru si o imbinare de tonuri atat de frumoase! Mai, banane prajite cu smantana, hmmmm, imi vine chefu de plecat in vacanta.
  • Author

[i] Se pudreaza cu zahar, putina sare, scortisoara si praf de chili. Se servesc cu smantana si felii de lime.

Si cu rom in paharel :unsure: [/i]

Pai daca e vorba de Cuba....atunci sa curga romul....:drool:

• Author

Excelente...Dar daca nu-mi place romul,merge cu un cognac?! :unsure:

Merge si cu cognac. Merge si fara, pentru ca la mine bananele astea prajite au sfarsit prin a le manca tot copii, si ei au servit fara alcool, deocamdata. :drool:

• Author

Marturisesc ca niciodata nu m-au atras bananele prajite si probabil ca asa va si ramane pe viitor, dar tin neaparat sa iti spun ca imi plac extraordinar de mult pozele. Un echilibru si o imbinare de tonuri atat de frumoase! Mai, banane prajite cu smantana, hmmmm, imi vine chefu de plecat in vacanta.

Multumesc mult. Vacanta zici???????:unsure:(macar la bucatarie)