October 5, 201015 yr comment_58705 [center] Cautand o reteta mai deosebita de orez am gasit aceasta prezentare la RasaMalaysia care mi-a placut si m-a convins sa incerc si eu ceva asemanator. INGREDIENTE: - 1 ananas proaspat intreg- 8 oz. creveti curatati- 1 cana orez alb- 2 catei de usturoi- 4-5 fire ceapa verde- 1ceasca lapte de cocos- 1/2 ceasca miez razuit nuca de cocos- 1 lingura sucul de la ananas- 2 linguri sos de soia- 1ligura ulei de susan (optional)- 2 linguri ulei vegetal- un praf ghimbir proaspat ras Se taie ananasul in doua si se scoate miezul cu grija ca sa nu se strice coaja pe care o vom folosi pe post de farfurie. Se taie miezul in bucati mici si se pune deoparte. Se fierbe separat orezul in apa. Intr-o tigaie adanca (gen wok este cel mai potrivit) cu ulei se caleste ceapa verde tocata si usturoiul pisat. Se adauga apoi crevetii si se calesc la foc mediu pina devin portocalii. Adaugam apoi orezul fiert in prealabil, ananasul taiat bucatele, laptele si fulgii de cocos si amestecam bine. La sfarsit se stropeste cu putin sos de soia pentru culoare si aroma si se rade un praf de ghimbir. Se sereveste in coaja de ananas garnisit dupa plac. [/center] Report
October 6, 201015 yr comment_58821 Arata bestial si gustul sunt sigura ca e desavarsit deoarece si pieptul de pui cu ananas e o minune. Curand il incerc mai ales ca am inteles ca este recomandat pentru diete. Report
October 7, 201015 yr Author comment_58997 Arata bestial si gustul sunt sigura ca e desavarsit deoarece si pieptul de pui cu ananas e o minune. Curand il incerc mai ales ca am inteles ca este recomandat pentru diete. Arata foarte apetisant intradevar, fapt pentru care in loc de imaginea idilica a unei cine romantice cu umbrelute si cocktailuri pe care am incercat sa o sugerez la sedinta foto , cam asta a urmat dupa...... Noi, parintii am mancat ce a ramas dupa ei, adica coaja Report
October 7, 201015 yr comment_59003 Shefo arata intr-un mare fel,mai ales mancaciosii ce sa mai zic,m-au terminat ,o sa-ti fur doar ideea cu scobitul ananasului si pus ceva inauntru,ca noi cu creveti si deshtia nexam,dar mi-ar place un porc,cu ananas sau ceva de genu'.... Report
October 7, 201015 yr Author comment_59021 Shefo arata intr-un mare fel,mai ales mancaciosii ce sa mai zic,m-au terminat ,o sa-ti fur doar ideea cu scobitul ananasului si pus ceva inauntru,ca noi cu creveti si deshtia nexam,dar mi-ar place un porc,cu ananas sau ceva de genu'.... Multumesc Geany. Si eu cred ca merge umplut cu orice altceva. Orezul facut de mine a iesit destul de dulce pentru gustul meu, insa copiilor le-a placut iar asta pentru mine inseamna, cum zice americanul "mission accomplished". Dar ideea folosirea ananasului pe post de farfurie zic eu ca e de efect si merita incercata pentru o cina mai speciala. Report