Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CDFS Partition pe USB-Stick

Featured Replies

Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?

merci :)

Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual ;)

• Author

merci :scratch:

Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual :appl:

Ba sa-l formatez si pe el,si partitiunea...tot,de sa-l ia naiba! Nu vrea....probabil tre sa iau toporul! =))

Eu nu stiu ce limba e aia de mai sus, dar am si eu o intrebare care tine de USB-sticks.

Am unul pe care mi-am facut o lucrare, am salvat-o etc. dupa care m-am dus cu stickul la o colega sa lucram mai departe. A are un Apple si dupa ce am lucrat si am salvat totul cand l-am pus la laptopul meu (pe care am un amarat de Windows Vista) nu il mai recunoaste...imi spune ca trebuie sa formatez stick-ul. Cum nici pe colega nu o mai am si nici Apple...cum fac sa nu pierd datele de pe stick??

• 2 weeks later...

merci :pupic:

Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual :-*

Ba sa-l formatez si pe el,si partitiunea...tot,de sa-l ia naiba! Nu vrea....probabil tre sa iau toporul! :-*

cu partition magic :-*. sau daca te pricepi cu linie de comanda, fdisk

Eu nu stiu ce limba e aia de mai sus, dar am si eu o intrebare care tine de USB-sticks.

Am unul pe care mi-am facut o lucrare, am salvat-o etc. dupa care m-am dus cu stickul la o colega sa lucram mai departe. A are un Apple si dupa ce am lucrat si am salvat totul cand l-am pus la laptopul meu (pe care am un amarat de Windows Vista) nu il mai recunoaste...imi spune ca trebuie sa formatez stick-ul. Cum nici pe colega nu o mai am si nici Apple...cum fac sa nu pierd datele de pe stick??

cauta un comp cu linux sau un apple