October 24, 201015 yr comment_61389 Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?merci Report
October 25, 201015 yr comment_61527 Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?merci Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual Report
October 25, 201015 yr Author comment_61571 Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?merci Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual Ba sa-l formatez si pe el,si partitiunea...tot,de sa-l ia naiba! Nu vrea....probabil tre sa iau toporul! Report
October 26, 201015 yr comment_61743 Eu nu stiu ce limba e aia de mai sus, dar am si eu o intrebare care tine de USB-sticks. Am unul pe care mi-am facut o lucrare, am salvat-o etc. dupa care m-am dus cu stickul la o colega sa lucram mai departe. A are un Apple si dupa ce am lucrat si am salvat totul cand l-am pus la laptopul meu (pe care am un amarat de Windows Vista) nu il mai recunoaste...imi spune ca trebuie sa formatez stick-ul. Cum nici pe colega nu o mai am si nici Apple...cum fac sa nu pierd datele de pe stick?? Report
November 10, 201015 yr comment_63876 Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?merci Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual Ba sa-l formatez si pe el,si partitiunea...tot,de sa-l ia naiba! Nu vrea....probabil tre sa iau toporul! cu partition magic . sau daca te pricepi cu linie de comanda, fdisk Report
November 10, 201015 yr comment_63877 Eu nu stiu ce limba e aia de mai sus, dar am si eu o intrebare care tine de USB-sticks. Am unul pe care mi-am facut o lucrare, am salvat-o etc. dupa care m-am dus cu stickul la o colega sa lucram mai departe. A are un Apple si dupa ce am lucrat si am salvat totul cand l-am pus la laptopul meu (pe care am un amarat de Windows Vista) nu il mai recunoaste...imi spune ca trebuie sa formatez stick-ul. Cum nici pe colega nu o mai am si nici Apple...cum fac sa nu pierd datele de pe stick?? cauta un comp cu linux sau un apple Report