December 3, 200916 yr comment_4852 Chiftelute cu porumb 300 g porumb dulce din conserva2 oua2 linguri lapte1 lingurita praf de curry60 g unt60 g faina1 lingurita suc lamaie1 lingurita zaharSare, piper patrunjel tocat Pasam 150 g porumb , amestecam cu 2 galbenusuri, cu 2 linguri de lapte, 1 lingurita curry si 60 g unt. Adaugam la acest amestec 150 g porumb boabe, 60 g faina, sare, piper si patrunjel tocat. Batem cele 2 albusuri cu 1 lingurita suc lamaie si 1 lingurita zahar si le incorporam in aluatul de porumb. Incingem ulei intr-o tigaie si adaugam aluatul cu lingura. Se rumenesc pe ambele parti 2-3 minute. Se servesc cu salata de rosii . Report
December 3, 200916 yr comment_4892 Ce idee grozava Issis! si cum pot sa arate chiftelutele tale Cum e vremea la Targoviste 8-) ? Report
December 4, 200916 yr comment_5050 Issis, faina idee, incerc si eu, dar oare la cuptor nu se pot face? Report
December 4, 200916 yr comment_5055 Foarte bine arata chiftelutele astea.Ma bucur de ideile noi! Issis Report
December 4, 200916 yr Author comment_5325 Issis, faina idee, incerc si eu, dar oare la cuptor nu se pot face? bristena, nu cred ca se pot face in cuptor . Aluatul e cam moale. In ulei incins se coaguleaza rapid, dar in cuptor cred ca se imprastie prea tare pe hartia de copt. Maya, multumesc de aprecieri Cristina, multumesc ca ti-au placut chiftelutele. La Tgv. e destul de cald, dar speram si noi la o ninsoare de la Mos. Report
December 4, 200916 yr comment_5370 m-am gandit io, putin se vede si in pozema cam feresc de prajeli in tigaie, da' o data la nu stiu cate luni, n-o fi mare baimultumesc mult, Issis Report
December 12, 200916 yr comment_8464 dar oare copt in tava de chec, nu merge? asa, ca un sufleu? :roll: Report
December 13, 200916 yr Author comment_8657 dar oare copt in tava de chec, nu merge? asa, ca un sufleu? :roll: E o idee. Voi incerca. Va tin la curent Report
January 2, 201016 yr comment_13320 Am facut si eu chiftelutele...Doar ca am adaugat carne tocata ca altfel colegu" carnivor mi le arunca pe fereastra :oops: Au iesit chiar foarte bune ( dar data viitoare am sa pasez toate boabele de porumb, ca sa nu se dezlipeasca din compozitie, asa cum s-a intamplat acum ) Multumiri pt reteta! Report
January 3, 201016 yr Author comment_13484 Ma bucur ca v-au placut! Voi incerca si eu sa adaug carne. Un an nou cu bucurii!! Report
March 13, 201016 yr comment_26526 Am facut si eu chiftelutele pentru petrecerea Iuliei, in cantitate dubla. Pentru ca la petrecere au fost multi copii, nu le-am condimentat foarte tare, am preferat sa le servesc alaturi de o salsa picanta. Au fost foarte apreciate, mi-au cerut si reteta, si au mancat si copiii, e mare lucru, in general sunt retincenti la nou Multumesc Issis Report
March 16, 201016 yr Author comment_27303 Am facut si eu chiftelutele pentru petrecerea Iuliei, in cantitate dubla. Pentru ca la petrecere au fost multi copii, nu le-am condimentat foarte tare, am preferat sa le servesc alaturi de o salsa picanta. Au fost foarte apreciate, mi-au cerut si reteta, si au mancat si copiii, e mare lucru, in general sunt retincenti la nou Multumesc Issis Oana, acum am vazut ca ai facut chiftelutele si ca v-au placut. Ma bucur mult! Felicitari! Report