Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

supa chinezeasca

Featured Replies

Deci, pentru amatorii de mancare asiatica si nu numai, e vorba de o supa chinezeasca (cred!) de legume.

2 cepe verzi, sau 2 cepe micute, 6 ciuperci champinion, 1/2 ardei verde gras, 1/2 ardei rosu gras

1 morcov, 1/2 varza mijlocie, 3-4 fruze telina (eu 1 tulpina), 2 linguri ulei, 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf, 1 catel usturoi zdrobit, 1 pahar incoltituri (eu nu)

Pentru sos

1/2 pahare supa legume, 2 linguri sos soia, 1 lingura vin alb (eu pas), 1/2 lingurita zahar, sare, piper

post-341-128933780622_thumb.jpg

Se taie cepele verzi in bucati de cca. 4 cm, iar cepele obisnuite in sferturi. Se taie ardei si ciupercile in

feliute. Morcovul se taie in felii subtiri, iar feliie in chibrite. Telina am taiat-o bucatele mici. Varza se taie in felii subtiri. Se incinge o tigaie se pune uleiul si apoi gimbirul si usturoiul. Se prajesc un minut, se adauga ceapa, morcovul, ardei si telina, amestecam un minut.

post-341-128933781809_thumb.jpg

Se adauga varza si ciupercile (incoltiturile). Se tine pe foc cateva minute, pana toate legumele sunt al-dente.

post-341-128933783168_thumb.jpg

Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru sos si se adauga peste legume, amestecind continu. Cand clocoteste este gata.

post-341-128933784404_thumb.jpg

Bravo Aura arata super,dar eu tot la dulceata ta de ceapa mi-e gandul ca am ramas fixata acolo,si mie cand mi se fixeaza ceva pe ''cretina'' e jale... :hungry:
  • Author

Bravo Aura arata super,dar eu tot la dulceata ta de ceapa mi-e gandul ca am ramas fixata acolo,si mie cand mi se fixeaza ceva pe ''cretina'' e jale... :hungry:

merci geany. Faza e ca eu am inceput deja sa caut retete pentru post :pupic: si supa asta fierbinte e numai buna intr-o zi friguroasa de iarna. Mie imi place sa o mananc cu orez ca sa fie mai satioasa.

...Iar la dulceata sa stii ca inca astept feedbackul. =))

• Author

Chiar pun si eu o intrebare super lipsita de bun simtz(sa nu zic nesim...)e deja post?!! :hungry:

incepe pe 15 luna asta.