November 9, 201015 yr comment_63786 Deci, pentru amatorii de mancare asiatica si nu numai, e vorba de o supa chinezeasca (cred!) de legume. 2 cepe verzi, sau 2 cepe micute, 6 ciuperci champinion, 1/2 ardei verde gras, 1/2 ardei rosu gras1 morcov, 1/2 varza mijlocie, 3-4 fruze telina (eu 1 tulpina), 2 linguri ulei, 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf, 1 catel usturoi zdrobit, 1 pahar incoltituri (eu nu)Pentru sos1/2 pahare supa legume, 2 linguri sos soia, 1 lingura vin alb (eu pas), 1/2 lingurita zahar, sare, piper Se taie cepele verzi in bucati de cca. 4 cm, iar cepele obisnuite in sferturi. Se taie ardei si ciupercile in feliute. Morcovul se taie in felii subtiri, iar feliie in chibrite. Telina am taiat-o bucatele mici. Varza se taie in felii subtiri. Se incinge o tigaie se pune uleiul si apoi gimbirul si usturoiul. Se prajesc un minut, se adauga ceapa, morcovul, ardei si telina, amestecam un minut. Se adauga varza si ciupercile (incoltiturile). Se tine pe foc cateva minute, pana toate legumele sunt al-dente. Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru sos si se adauga peste legume, amestecind continu. Cand clocoteste este gata. Report
November 10, 201015 yr comment_63899 Bravo Aura arata super,dar eu tot la dulceata ta de ceapa mi-e gandul ca am ramas fixata acolo,si mie cand mi se fixeaza ceva pe ''cretina'' e jale... Report
November 10, 201015 yr Author comment_63910 Bravo Aura arata super,dar eu tot la dulceata ta de ceapa mi-e gandul ca am ramas fixata acolo,si mie cand mi se fixeaza ceva pe ''cretina'' e jale... merci geany. Faza e ca eu am inceput deja sa caut retete pentru post si supa asta fierbinte e numai buna intr-o zi friguroasa de iarna. Mie imi place sa o mananc cu orez ca sa fie mai satioasa....Iar la dulceata sa stii ca inca astept feedbackul. Report
November 10, 201015 yr comment_63914 Chiar pun si eu o intrebare super lipsita de bun simtz(sa nu zic nesim...)e deja post?!! Report
November 10, 201015 yr Author comment_63932 Chiar pun si eu o intrebare super lipsita de bun simtz(sa nu zic nesim...)e deja post?!! incepe pe 15 luna asta. Report