November 11, 201015 yr comment_63982 ActivitatiCopii.ro , un site dragut,educativ si creativ pentru copii, bineînteles si pentru parinti,realizat de Aniela si Gabriel Tanase.Mai multe puteti citi aici. Pe acest site am citit despre initiativa - Carti în dar- ,o actiune umanitara care consta în strîngerea de carti si donarea lor catre copiii aflati în spitale.Aceste carti pot fi noi sau chiar folosite dar în stare buna.Carti care poate le aveti în dublu exemplar,sau care nu va mai sînt folositoare.Aceasta este cea de-a III-a editie care se va desfasura în judetul Constanta. Citez : "Dorim sa daruim un zambet copiilor de la Sanatoriul balnear si de recuperare Techirghiol -Constanta, care este situat fata in fata cu Manastirea din Techirghiol!Acest spital gazduieste copii cu handicap loco-motor, de diferite varste, care petrec acolo mai mult timp. Din aceasta pricina spitalul are si gradinita si clase de scoala primara si gimnaziala." Detalii gasiti aici. [b]Aici puteti citi si vedea cîteva imagini de la actiunea din martie de la spitalele Budimex si Fundeni, sectia oncologie.[/b] Ma gîndeam sa va spun si voua despre aceasta initiativa a Anielei,care este o persoana minunata care pe lînga ca este si o mamica deosebita,încearca sa faca si alti copii fericiti!Ceea ce este de apreciat! Poate aveti acasa carticele pentru copii,pe care doriti sa le donati,sau poate gasiti putin timp sa va alaturati proiectului pentru a ajuta la împartitul cartilor. Despre asta puteti citi în forum. Daca doriti sa ajutati,o puteti contacta pe Aniela pe aceasta adresa : contact@activitaticopii.ro Report
November 11, 201015 yr comment_63994 Intiativa este f. f. frumoasa,imi pare rau ca nu pot ajuta si eu ca bubuletul a facut deocamdata varza toate cartile,si nu am bani sa cumpar altele si sa le donez,dar vreau macar sa urez mult succes acestei initiative,este minimul ce pot face(desi fara nici un rezultat concret) Report
November 11, 201015 yr Author comment_64005 Intiativa este f. f. frumoasa,imi pare rau ca nu pot ajuta si eu ca bubuletul a facut deocamdata varza toate cartile,si nu am bani sa cumpar altele si sa le donez,dar vreau macar sa urez mult succes acestei initiative,este minimul ce pot face(desi fara nici un rezultat concret) Si un gînd bun conteaza Ma gîndeam ca poate sînt/sau citesc pe aici mamici care se afla în apropiere fie de Bucuresti sau Constanta,care pot ajuta chiar si numai cu distribuirea carticelelor pentru pici Report