January 6, 201115 yr comment_70449 Am gasit reteta undeva pe net si mi-a placut cum arata. Asa ca am pus si am prestat si eu.Am folosit asa: 1 kg carne de vita. Am cumparat-o gata taiata si cred ca a fost amestecata, pulpa cu muschi si mai stiu eu cu ce, ca nu a fiert uniform. Voi sa nu faceti prostia asta, cumparati bucata de carne si taiati-o acasa, stiti sigur ce carne puneti.[b]1/2 kg ciuperci proaspete450 g smantana 30%o ceapa marevreo 10-15 cornichoni murati4-5 catei de usturoi1 lingura bulion1 lingura mustarsare, piper[/b]Poza de grup. Bulionul lipseste, ca abia il comandasem de la sueprmarket. A ajuns exact cand trebuia sa-l pun in oala Report
January 6, 201115 yr Author comment_70450 Am pus carnea la prajit in putin ulei: Cand si-a schimbat culoarea am pus ceapa taiata pestisor: Am lasat sa se inmoaie ceapa, apoi am pus ciuercile taiate feliute. Dupa ceva vreme am pus smantana: Apoi, mustarul si bulionul: Si am lasat sa fiarba: Report
January 6, 201115 yr Author comment_70451 Am pus usturoiul taiat bucatele si castravetii: Si e gata: Poze de prezentare n-am, ca am facut-o seara si noi nu mai mancam seara. Asa ca am pus la cutie cu paste, si am papat a doua zi la servici. Intre timp am spalat si vasele : Report
January 6, 201115 yr comment_70452 Arata interesant,eu nu ma prea impac,cu vita,ca mi-e frica sa nu fiarba greu...A ta cum a fost?!!A fost frageda?!!(ca nu pare sa o fi lasat pe foc prea mult)...Apoi la fiert smantana bulion,mustar si castraveti murati,chiar nu am mai facut...F. intrigant.Pisoiasul e de milioane.Felicitari pt. reteta,am si eu una in plan cu vita sa vad cand o comit. Report
January 6, 201115 yr Author comment_70540 Arata interesant,eu nu ma prea impac,cu vita,ca mi-e frica sa nu fiarba greu...A ta cum a fost?!!A fost frageda?!!(ca nu pare sa o fi lasat pe foc prea mult)...Apoi la fiert smantana bulion,mustar si castraveti murati,chiar nu am mai facut...F. intrigant.Pisoiasul e de milioane.Felicitari pt. reteta,am si eu una in plan cu vita sa vad cand o comit. Multumesc pentru felicitari Sa stii ca si mie mi s-a parut ciudata combinatia, si prima data cand am facut am facut un pic, sa nu arunc prea mult daca nu ne place. Dar e buna. Castraverzii (ca sa citez un clasic in viata ) se pun la urma, cu usturoiul, dupa aia am mai dat un clocot si gata. Cred ca am tinut-o pe foc maxim o ora.Despre carne spuneam la inceput ca n-a fiert uniform, adica unele bucati au fost mai fragede, altele ceva mai tari. Data viitoare cumpar bucata de muschi sau ceva vitel si o tai eu bucatele. Report