January 11, 201115 yr comment_71359 Simplu si gustos , spun eu. Avem nevoie de: 1 piept de pui intreg , 4-5 ciuperci , 1 ceapa nu foarte mare , sare , piper , patrunjel verde , ulei , 100 ml supa de pui Mod de preparare :Ceapa se toaca marunt.Ciupercile se taie bucati mici.In pieptul de pui se face un buzunar pe grosimea lui.Ceapa se caleste putin in ulei incins ,se adauga ciupercile si se calesc si ele pana se inmoaie,apoi se sareaza si se pipereaza.Se adauga patrunjel verde tocat.Pieptul de pui se sareaza si se pipereaza , apoi se umple cu amestecul de ciuperci.Se prinde bine cu scobitori.Se aseaza intr-un vas termorezistent ,se toarna deasupra supa de pui , se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 20 minute.Dupa 20 de minute , se scoate capacul sau folia si se mai lasa 10 minute neacoperit pentru a prinde putina culoare , intorcand carnea pe ambele parti Finalul , alaturi de cartofi noi si sos de smanatana cu usturoi Report
January 11, 201115 yr comment_71378 Izuca ce rau imi pare ca am un pui deja portionat pt. fript,ca daca aveam piept faceam si eu ,ca ciuperci am...,cred ca e fraged de la supa si ca-i acoperit cu folie la cuptor,arata f. invitant le-ar placea la ai mei,cand o sa fac vin si-ti spun. Report
January 11, 201115 yr Author comment_71389 Eu , cu asta mica bazaind mereu in jurul meu , l-am uitat putin mai mult descoperit in cuptor si s-a facut putin cam tare deasupra, dar daca era lasat cat trebuie era perfect. Report
January 11, 201115 yr comment_71447 Foarte frumos si foarte apetisant. Cum mai mereu am piept de pui in congelator voi incerca reteta ta intr-un weekend, imi place mult Report