December 4, 200916 yr comment_5271 Cine doreste,poate sa-si schimbe "fasada" Panoul utilizatorului -> Preferinte forum-> Stilul meu->alege, si -> Trimite,apoi întoarcerea la prima pagina,si asa aveti skin nou. Report
December 4, 200916 yr comment_5316 multumesc ,Maya pentru explicatii ! am schimbat skinul ,arata mult mai bine asa! Report
December 14, 200916 yr Author comment_9125 Avem si skin de Craciun,vedeti la panoul utilizatorului Asa arata http://lh5.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/SyaaliM4LvI/AAAAAAAAAvg/U_30id3cXMg/s912/christmas.png Report
December 14, 200916 yr comment_9132 [align=center]Nu vad editarea ???? Deci ERATA : To you TO ! pA8UHeoYHQM [/align] Report
December 14, 200916 yr comment_9134 Si mie imi place noul skin si as vrea sa il folosesc,insa singura obiectie( sa-mi fie cu iertare :oops: ) o am in privinta modului cum arata pagina cind apas pe 'vizualizare mesaje noi".Se suprapune scrisul albastru peste fondul grena si este obositor de deslusit ce scrie.Stiu ca trecind cursorul peste subiecte ele se "lumineaza" insa eu prefer sa trec cu privirea repede peste pagina,fara sa fie nevoie sa imi luminez drumul cu lanterna :oops: Se poate face ceva in privinta fonturilor,exista vreo setare de culori,ceva?Daca nu,nu-i problema,imi pastrez subsilverul,ma gindesc ca poate totusi nu-s singura cu problema asta -scris albastru vs pagina grena.Sper ca nu am suparat pe nimeni Report
December 14, 200916 yr Author comment_9141 Pisco,mîine apare si butonul de edit pe Christmas skin Mamistef,da e obositor,dar asa este..dar daca treci cu mouseul peste subiecte,ti se lumineaza ,si dupa ce le deschizi,nu mai e o problema.vezi primul subiect,si cum mergi cu mouseul in jos peste subiecte,se schimba culoarea,si poti citi fara dureri de ochi Report
December 15, 200916 yr comment_9232 Daca nu se poate,nu se poate ! oricum,il pastrez si ma voi obisnui si cu "lanterna" Multumesc frumos pentru raspuns! Report
December 15, 200916 yr comment_9365 Înca unul, pentru cine doreste : Getaway Green Alexandru, e super. Multumesc Report