January 19, 201115 yr comment_73036 [center]Ingrediente 1 punga tortellini cu brinza250 gr sunca de pui2-3 oua fierte100 gr smantana50 grame maioneza50 gr iaurt gras3 rosi fara seminte1 ardei2 castraveti verzi3-4 fire mararsare,piperzeama de lamaie Prepararea:Se fierb tortellini conform indicatiilor de pe ambalaj Se taie sunca patratele marunte.Se taie rosiile marunt, castravetii rondele ,ardeiul si ouale fierte maruntFacem un dressing din :smantana,iaurt,maioneza, mararul tocat marunt ,zeama de lamaie ,1 castravete morat,sare, piper si il turnam peste salataLasam 3 ora la frigider,dupa care servim ca salata[/center] Report
January 20, 201115 yr comment_73059 Arata f. interesant.Mie mi-ar place sigur! Am retinut ideea.Nu am tortelini momentan,dar am retinut-o Report
January 20, 201115 yr comment_73061 Ce idee buna!!! Imi place tot ce are maioneza. Stiu ca nu-i bun, ca-i colesterol, ca ingrasa, da' mie-mi place. Ma servesc de la tine cu o portie. Report
January 20, 201115 yr comment_73063 Uite eu nu voiam sa spun,da' spun...Am vazut si eu la prova del cuoco,a facut Antonela (la casa Clerici) chiar niste paste,nu tortelini tot cu maio si pintringel'' si chiar voiam sa le incerc... Report