May 8, 201115 yr comment_88131 Reteta o am gasit-o pe blogul Adelei Zilahi.Adela,multumesc pentru reteta [center] [/center] foi de placinta3-400 g brînza de vaci(Quark)1 mîna stafide1 ou100 g zaharcoaja rasa de la o lamîieunt topit pentru unsou pentru uns(optional)zahar pudra pentru pudrat(optional) Umplutura:Am amestecat brînza cu ou,zahar,stafide si coaja de lamîie. [center]Eu nu gasesc foi de placinta asa subtiri,dar am gasit ceva asemanator.Ce am gasit eu,se numeste foaie de strudel,si are vreo 150 cm lungime si 40 cm latime.Am taiat fîsii late de aproximativ 15 cm pe care le-am uns cu unt moale. Am pus cîte 2 linguri de umplutura la un capat,am acoperit cu marginile depe lungime în interior,am pensulat deasupra un strat subtire de unt moale,apoi am rolat pachetelul.Nu am imagine,dar sper sa întelegeti cum am facut.Adela a împachetat altfel.Foile mele au fost mai groase,de aceea am rolat asa. Am pus pachetelele cu brînza pe o tava u hîrtie de copt si le-am dat în cuptorulpreîncalzit la 180°C pîna s-au rumenit asa cum ne place noua.(Pentru ca a mai ramas unt topit,l-am folosit la uns pachetelele,si nu am mai folosit ou). Dupa ce s-au racorit putin,le-am pudrat cu zahar pudra.Au fost delicioase! [/center] Multumesc,Adela! Report
May 9, 201115 yr comment_88161 Am zis :nu intru,nu intru ,nu intru ,nu ma uit,nu ma uit,nu ma uit ... Da' ce, am putut sa ma abtin?! Ca-s curioasa rau de felul meu...Vaii ce-mi plac si ce simplu sunt de facut ,o sa le fac si eu la ai mei,poate cu alta branza,mai vad eu Report
May 9, 201115 yr Author comment_88182 De asta mi-au placut si mie,ca se fac rapid,si cel mai fain e ca mai sînt si bune Eu am folosit Quark,ca de asta am gasit la repezeala,dra cred ca-s faine si cu o brînza sarata,si frecata cu marar Report
May 9, 201115 yr comment_88184 Doamne, MAYA, arata asa de bine si sunt atat de simplu de facut!!!! YAM-YAM!!! Report
May 9, 201115 yr Author comment_88187 Doamne, MAYA, arata asa de bine si sunt atat de simplu de facut!!!! YAM-YAM!!!Da,merg tare repede si la facut,si la halit Report
May 9, 201115 yr comment_88198 Doamne, MAYA, arata asa de bine si sunt atat de simplu de facut!!!! YAM-YAM!!!Da,merg tare repede si la facut,si la halit ... mai lunga a fost sedinta foto. Oricum, tare frumos impachetezi Maya. Report
May 10, 201115 yr Author comment_88319 Doamne, MAYA, arata asa de bine si sunt atat de simplu de facut!!!! YAM-YAM!!!Da,merg tare repede si la facut,si la halit ... mai lunga a fost sedinta foto. Oricum, tare frumos impachetezi Maya.Oricum cel mai mult a luat fotografiatul! Report