June 3, 201115 yr comment_91360 Dragele mele. Bine v-am gasit. Unele dintre voi ma cunosc, altele nu...de aceea am decis ca inainte de toate sa va salut. De acest forum chiar nu am stiut pina acum citeva zile cand am aflat de la o prietena, eu sunt activa pe celalalt. Deci bine v-am gasit pe toate. Report
June 3, 201115 yr comment_91383 Dragele mele. Bine v-am gasit. Unele dintre voi ma cunosc, altele nu...de aceea am decis ca inainte de toate sa va salut. De acest forum chiar nu am stiut pina acum citeva zile cand am aflat de la o prietena, eu sunt activa pe celalalt. Deci bine v-am gasit pe toate.Hey bine ai venit....facem o piinoasa???pup you Report
June 3, 201115 yr Author comment_91384 Chiar am facut o painoasa, o lipie turceasca. Bine te-am gasit. Report
June 4, 201115 yr comment_91432 Chiar am facut o painoasa, o lipie turceasca. Bine te-am gasit. Hey de abia astept sa ne vedem cind vin poate o sa ne intilnim si cu ZOAZORICA pe la stadionul nou Sper sa gasim ceva vreo brasserie Da mai vorbim!Na ca si eu fac piine acum.... Report