November 17, 201114 yr comment_111268 Buna tuturor!Am cumparat acum cateva luni 2 bilete la concertul lui Salvatore Adamo de pe 10 dec. din Bucuresti dar se pare ca planul din targ nu se potriveste cu cel de acasa ...trebuie sa luam motul celui mic si se pare ca sg zi in care se pot reuni toate persoanele implicate a trebuit sa fie bineinteles (!!!) 10 decembrie...asa ca va trebui sa renunt la concert , de aceea daca este cineva interesat sa cumpere 2 bilete, astept mesaje... pretul este 85 lei/biletul, eu le-am luat cu 100lei... Report
December 9, 201114 yr comment_114924 eu m-am trezit foarte tarziu... nu stiu daca mai ai biletele de vanzare... sunt dispus sa platesc suma initiala pe ele in cazul in care le mai ai. Buna tuturor!Am cumparat acum cateva luni 2 bilete la concertul lui Salvatore Adamo de pe 10 dec. din Bucuresti dar se pare ca planul din targ nu se potriveste cu cel de acasa ...trebuie sa luam motul celui mic si se pare ca sg zi in care se pot reuni toate persoanele implicate a trebuit sa fie bineinteles (!!!) 10 decembrie...asa ca va trebui sa renunt la concert , de aceea daca este cineva interesat sa cumpere 2 bilete, astept mesaje... pretul este 85 lei/biletul, eu le-am luat cu 100lei... Report