July 7, 201214 yr comment_156454 Fara maioneza. Cu dovlecei cruzi si pasta tahina. Vinete coapte le amestec cu ceapa, tahina si dovlecel crud, dat prin razatoarea mica si apoi bine scurs. Adaug sare si ulei de masline. Report
July 13, 201214 yr comment_157074 Interesanta reteta; cu tahina am mancat deja la libanezi; cu dovlecel fiert la o prietena, dar ca a ta, inca nu.am s-o incerc odata cand oi avea toate ingredientele...aici am vinete si dovlecei, dar nu tahini ps. nici mie nu-mi place salata cu maioneza...dar e chestie de gust. Report
July 13, 201214 yr comment_157077 Nu stiu de ce mi se pare ca as simti nevoia de un pic de lamaie... tot chestie de gust, mi se pare ca toate sunt dulci! Report
July 13, 201214 yr Author comment_157153 Nu stiu de ce mi se pare ca as simti nevoia de un pic de lamaie... tot chestie de gust, mi se pare ca toate sunt dulci! Cand incep sa pregatesc salata, sa stii ca si mie imi vine in gand lamaia. Mie imi place si asa cum e, dar ar fi o idee buna sa incerc cativa stropi de lamaie. Report