July 14, 201214 yr comment_157303 Azi am avut musafiri alaturi de care am pranzit si apoi plecau spre mare cu masina.M-am gandit la o cafea rece care sa le prinda bine inainte de plecare si am si facut-o.Mi-au trebuit urmatoarele ingrediente, care pot varia in functie de gust si ce aveti prin frigider.100 ml. cafea concentrata, sau ness100 ml lapte (integral am avut eu)1-2 cupe de inghetata de cafea sau ciocolata sau cacaocuburi de gheataFrisca si ce mai vreti pentru ornat, fulgi de ciocolataMod de preparare: e un fel de-a spune...Se toarna in vasul unui blender cafeaua, laptele si inghetata si se ametesc pana fac spume. Se toarna in pahare si se orneaza cu frisca, ciocolata, sau ce va pofteste inimioara...eu presata de timp am ornat cu frisca fiindca imi ramasese in seringa de la prajitura, am aduagat cuburile de ghata si praf de cacao si am savurat-o cu pofta. Ma bucur ca am scos-o de la naftalina, de acum inainte numai asa o beau cat va fi cald.Una si pentru voi!Sa aveti pofta! Report
July 17, 201214 yr comment_157550 Azi am avut musafiri alaturi de care am pranzit si apoi plecau spre mare cu masina.M-am gandit la o cafea rece care sa le prinda bine inainte de plecare si am si facut-o.Sa aveti pofta! Pofta am, milkshake-ul nu il am, dar dau o fuga pana la tine! Pupici! Report
July 18, 201214 yr comment_157659 Azi am avut musafiri alaturi de care am pranzit si apoi plecau spre mare cu masina.M-am gandit la o cafea rece care sa le prinda bine inainte de plecare si am si facut-o.Sa aveti pofta! Pofta am, milkshake-ul nu il am, dar dau o fuga pana la tine! Pupici!Cand treci la mare, faci un popas la mine, ca sunt in drum si il facem cat ai sune peste! Ti-l servesc cu pupicii din dotare... Report
August 22, 201214 yr comment_160847 Mie nu mi-a iesit Am facut cafea concentrata ca imi era lene sa ma duc pana la magazin sa cumpar una de la aparat...de aratat arata perfect ok dar la gust, era ciudata.Sa fie din cauza cafelei ? Report
August 23, 201214 yr comment_160885 Mie nu mi-a iesit Am facut cafea concentrata ca imi era lene sa ma duc pana la magazin sa cumpar una de la aparat...de aratat arata perfect ok dar la gust, era ciudata.Sa fie din cauza cafelei ? Imi pare rau sa aud asta!Nu stiu ce cafea ai folosit...mai degraba ma gandesc sa nu fie din cauza laptelui.Eu am facut de multe ori si de fiecare data a fost ok, dar eu folosesc lapte de vaca integral, de la un taran cunoscut. Report
August 23, 201214 yr comment_160897 Imi pare rau sa aud asta!Nu stiu ce cafea ai folosit...mai degraba ma gandesc sa nu fie din cauza laptelui.Eu am facut de multe ori si de fiecare data a fost ok, dar eu folosesc lapte de vaca integral, de la un taran cunoscut.Si eu la fel...avem un taran care ne aduce, si era fiert...inca cred ca e de la cafea. Report