September 8, 201214 yr comment_162426 BunaNa, ca trebuie sa ma mai aclimatizez cu frantujii si am tot soiul de intrebari....cui le pun ca in afara de Maitre nu mai stiu pe nimenea .Plus ca de la 'capre' nu merge sa utilizez telefoane cu 4 chifre deci sunt cam in pom(am incercat varianta contact in linie dar fac pe mutii:(Deci mai e cineva???Ps...doresc mult o recomandare pt ca nu stiu ce asigurare complementara sa aleg Report
September 10, 201214 yr comment_162692 BunaNa, ca trebuie sa ma mai aclimatizez cu frantujii si am tot soiul de intrebari....cui le pun ca in afara de Maitre nu mai stiu pe nimenea .Plus ca de la 'capre' nu merge sa utilizez telefoane cu 4 chifre deci sunt cam in pom(am incercat varianta contact in linie dar fac pe mutii:(Deci mai e cineva???Ps...doresc mult o recomandare pt ca nu stiu ce asigurare complementara sa aleg Detaliaza, ce fel de asigurare complementara, si în ce conditii (cetatenie, etc). Daca vrei da un MP. Report