Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Canada's Sweets and Baking Show

Featured Replies

Acum vreo 2 luni am gasit pe o punga de zahar un anunt despre o expozitie ce urma sa-si faca aparitia la sfarsitul lui Septembrie in Toronto, langa Aeroport, Canada’s Baking and Sweets Show. Nu stiu cum s-a facut, dar chiar am reusit sa ma duc in ultima zi. Inainte de deschidere au fost si concursuri, se putea participa cu retete personale la diferite sectiuni, dar n-am participat ca n-am retete personale, toate ale mele-s “de furat” :floare:. Am timp sa ma pregatesc pentru la anul ;) !

Din pacate, au vrut si copiii sa vina, asa ca n-am prea putut sa casc gura prea mult la nicio taraba, a fost o performanta ca am reusit sa stam cateva minute in sir pe scaune la o prezentare de-a lui Duff Goldman (Ace of Cakes, nu stiu daca acest TV show a aparut prin alte parti ale lumii).

Majoritatea produselor expuse au fost dulciuri, au fost si cativa furnizori de ustensile de bucatarie si patiserie, dar din cat am apucat sa vad n-a fost nimic sa mi se “lipeasca” de mana.

Am facut doar cateva poze (tot din cauza de copii, care ma tot tageau de maneca sa plecam dupa ce si-au terminat acadelele). Torturile nu sunt “adevarate” (banuiesc ca sunt din polistiren), sunt doar imbracate si decorate in fondant si gumpaste.

Musai sa-mi cumpat un aparat foto ca lumea...

post-192-13500854424707_thumb.jpg

post-192-13500854811692_thumb.jpg

post-192-13500855040273_thumb.jpg

post-192-13500855778027_thumb.jpg

post-192-13500856136399_thumb.jpg

wow ce torturi! Faina expozitia Adi. Asa patesc si eu cand trebuie sa merg cu copiii undeva, nimic nu-mi tihneste. :floare: