November 24, 200916 yr comment_414 am gasit pe undeva o reteta de paine cu cartofidin pacate nu mai stiu de unde am luat reteta ca sa pot pune linckulingrediente:200 gr cartofi cruzi200 gr faina50 ml apa calda10 gr drojdie proaspata (aprox jumatate de cub mic)1 ou1lgta zahar pt lichefiat drojdia1 lgta rasa sare tura viitoare cred ca voi puna mai multa apaincercati painea asta,are un gust special dat de cartofi Report
November 25, 200916 yr comment_825 am gasit pe undeva o reteta de paine cu cartofidin pacate nu mai stiu de unde am luat reteta ca sa pot pune linckulingrediente:200 gr cartofi cruzi200 gr faina50 ml apa calda10 gr drojdie proaspata (aprox jumatate de cub mic)1 ou1lgta zahar pt lichefiat drojdia1 lgta rasa sare tura viitoare cred ca voi puna mai multa apaincercati painea asta,are un gust special dat de cartofi Fain cu cartofi rasi! Io o stiam cu cartofi piure (fierti si pisati)! Aici ai gasit-o? http://www.culinar.ro/forum/continut/Pr ... u-cartofi/ pitt4 Report
November 25, 200916 yr Author comment_836 am gasit pe undeva o reteta de paine cu cartofidin pacate nu mai stiu de unde am luat reteta ca sa pot pune linckulingrediente:200 gr cartofi cruzi200 gr faina50 ml apa calda10 gr drojdie proaspata (aprox jumatate de cub mic)1 ou1lgta zahar pt lichefiat drojdia1 lgta rasa sare tura viitoare cred ca voi puna mai multa apaincercati painea asta,are un gust special dat de cartofi Fain cu cartofi rasi! Io o stiam cu cartofi piure (fierti si pisati)! Aici ai gasit-o? http://www.culinar.ro/forum/continut/Pr ... u-cartofi/ pitt4 nu e de acoloe cu cartofi cruziam facut si cu cartofi fierti da asta asa e Report
November 30, 200916 yr comment_3139 Interesanta, poate o incerc si eu. Se poate face la masina de paine cumva? Ca eu cu coptul in cuptor nu le prea nimeresc, nu stiu de ce. La cate grade si cate minute ai lasat-o? Si ce fel de cuptor ai, electric sau cu gaz, ca si asta conteaza? Report
November 30, 200916 yr Author comment_3147 Interesanta, poate o incerc si eu. Se poate face la masina de paine cumva? Ca eu cu coptul in cuptor nu le prea nimeresc, nu stiu de ce. La cate grade si cate minute ai lasat-o? Si ce fel de cuptor ai, electric sau cu gaz, ca si asta conteaza?cred ca ar fi mai ok sa razi cartofii pe razatoarea micaeu nu am masina de paine,desi mias dorinu stiu exact cate grade au fostam lasato cam o ora(cred)eu am cuptor cu gazcred ca ar fi mai ok in masinaastept impresii Report
December 1, 200916 yr comment_3605 Sa stii ca ai dreptate cu razatoarea mica. Si daca tot m-ai incitat cu reteta, o s-o fac in masina de paine. Ce mai conteaza inca une xperiment! Te anunt cand o fac, eventual revin cu poze (daca nu iasa dezastru). Report