February 15, 201313 yr comment_185731 Am gasit supa asta intr-o carte despre Toscana. Supa se numeste ribollita, dar eu am modificat-o usor. 1 ceapa1 morcov2 tulpini de telinao bucata de varza (reteta cerea cavolo nero)2 cartofi potrivitifrunze de sfecla (eu nu am avut)500 g fasole fiartapatrunjel1 lingura de bulion Ceapa, morcovul, telina, varza si cartofii se taie bucatele si se calesc la foc mic 30 min. Se adauga frunzele de sfecla si se mai lasa 5 min pe foc. O treime din fasolea fiarta se face piure si se adauga la amestecul de legume. Se adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba inca 10 min. La sfarsit se adauga si restul de fasole boabe si patrunjelul si lingura de bulion. Report
February 15, 201313 yr comment_185777 Mama ce imi place, mai ales ca vreau sa tin doua saptamani post. Mersi! Report
February 15, 201313 yr comment_185780 Frunze de sfecla nici eu nu am, dar restul cred ca le-as putea gasi prin casa! Report
February 15, 201313 yr Author comment_185795 ma bucur ca va tenteaza. E o varianta la clasica ciorbita de fasole. Report