April 30, 201313 yr comment_196083 bunaaaaa. cine ma ajuta cu o informatie, plssss! am de organizat o petrecere nu foarte formala...pt o colega de birou care pleaca din compani si habar nu am incotro sa ma indrept. noi avem sediul undeva pe soseaua stefan cel mare, as dori ceva in zona (nu prin militari ) aveti vreo ideee? nu sunt pretentioasa..vreau sa se manince bine, nu scump, sa fie atmosfera ok... Report
April 30, 201313 yr comment_196101 bunaaaaa. cine ma ajuta cu o informatie, plssss! am de organizat o petrecere nu foarte formala...pt o colega de birou care pleaca din compani si habar nu am incotro sa ma indrept. noi avem sediul undeva pe soseaua stefan cel mare, as dori ceva in zona (nu prin militari ) aveti vreo ideee? nu sunt pretentioasa..vreau sa se manince bine, nu scump, sa fie atmosfera ok... buna, poti sa incerci la Perla. au mancare foarte buna, servirea la fel, iar preturile mi se par ok. in plus sunt in zona ta Report