December 21, 200916 yr comment_11179 pentru ca juniorii poa' sa nu stie cine era minitehnicus si ce facea el http://www.latrecut.ro/wp-content/uploads/2006/03/cutezatorii.jpg Report
December 28, 200916 yr comment_12388 Io ma recunosc afoana. E prima oara cand aud de acest concurs. E drept ca aveam si numa' 10 anisori acu' doj'd-ani. :mrgreen: Da' de Cutezatorii am auzit si-au avut ai mei abonament, ca-mi placeau nu-s ce articole. Report
December 28, 200916 yr Author comment_12504 Io ma recunosc afoana. E prima oara cand aud de acest concurs. E drept ca aveam si numa' 10 anisori acu' doj'd-ani. :mrgreen: Da' de Cutezatorii am auzit si-au avut ai mei abonament, ca-mi placeau nu-s ce articole.minitehnicus nu era un concurs. minitehnicus era robotzalu' ala ... Report
December 28, 200916 yr comment_12505 Io ma recunosc afoana. E prima oara cand aud de acest concurs. E drept ca aveam si numa' 10 anisori acu' doj'd-ani. :mrgreen: Da' de Cutezatorii am auzit si-au avut ai mei abonament, ca-mi placeau nu-s ce articole.minitehnicus nu era un concurs. minitehnicus era robotzalu' ala ... Pai pe afis zice ceva de-un concurs - a V-a editie a concursului Minitehnicus. Un robotal d-ala de-i dau lu' nepot-miu, nu-i mai trebe nica! Fro 2 ore...... Ca dupa aia se plictiseste. :laughing7: Report