Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

decolorant de par

Featured Replies

Buna tuturor! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti o crema, un spray, o solutie sau o substanta care decoloreaza parul.Dar sa nu trebuiasca sa amestec pudra si oxidant cum e la majoritatea decolorantelor pentru ca nu imi place asa, as vrea sa fie o singura chestie pe care sa o aplici pur si simplu pe par si sa-l decoloreze.

Mi-ar placea sa nu trebuiasca sa ma clatesc cu apa dupa ce imi dau cu ea, sa-mi dau si sa-l decoloreze pur si simplu dar merge si una la care sa ma clatesc dar sa fie un sigur produs nu 2 care trebuie amestecate.

Buna tuturor! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti o crema, un spray, o solutie sau o substanta care decoloreaza parul.Dar sa nu trebuiasca sa amestec pudra si oxidant cum e la majoritatea decolorantelor pentru ca nu imi place asa, as vrea sa fie o singura chestie pe care sa o aplici pur si simplu pe par si sa-l decoloreze.

Mi-ar placea sa nu trebuiasca sa ma clatesc cu apa dupa ce imi dau cu ea, sa-mi dau si sa-l decoloreze pur si simplu dar merge si una la care sa ma clatesc dar sa fie un sigur produs nu 2 care trebuie amestecate.

Eu nu ma pricep deleoc la treaba asta, dar m-ar interesa de ce te-ar deranja doua componente care vin amestecate, si rezulta în final tot unu singur care vine aplicat? Munca în plus, chimie mai putina... ?

Apoi ma mai intereseaza de ce nu vrei sa te clatesti dupa? Cîndva oricum tre' sa-ti speli parul, nu? Iar imediat dupa ce ai aplicat chimicale, de ce sa nu vrei? :)

Nu stiu cum functioneaza solutiile astea, dar am auzit ca negru se lasa cel mai greu dus din par :)

știu eu, știu eu! peruca! e o singură chestie, nu trebuie nici amestecată, nici clătită și decolorează instantaneu :occasion14:

știu eu, știu eu! peruca! e o singură chestie, nu trebuie nici amestecată, nici clătită și decolorează instantaneu :occasion14:

:lol:

Judecînd dupa avatar, ma mir ca nu i-ai recomandat direct o lama :lol:

Care avatar? Acum la subiect,eu as vrea o solutie,pe care sa nu o aplic pe par,dar care sa- mi decoloreze parul

Judecînd dupa avatar, ma mir ca nu i-ai recomandat direct o lama :lol:

Care avatar? Acum la subiect,eu as vrea o solutie,pe care sa nu o aplic pe par,dar care sa- mi decoloreze parul

Adica vrei s-o bei? Încearca cu un vin spumos rosè, ti-l decoloreaza direct nuantat :P

Cum care avatar? A lui Dexter. Nu-i vezi avatarul?

Dexter, the avenging angel :D

Uite, aici era Dex cu lama, dar i-am taiat-o, sa nu ma acuze careva de violenta forumala :P

post-5-13738289599196_thumb.jpg

petu, pe matale te sfătuim la iradieri cu raze de pe planeta marte sau pentru o nuanță mai șic, o hologramare curcubeică in regiunea capului

maya, de ce mă dăduși de gol bre că nu mă pricep la colorări capilare :occasion14:

Mai a ti innebunit cu totii...acum sa speram ca autoarea dilemei are spiritul ...de gluma...f dezvoltat caci daca nu am pus o pe fuga :D :occasion14: :lol:

Mai a ti innebunit cu totii...acum sa speram ca autoarea dilemei are spiritul ...de gluma...f dezvoltat caci daca nu am pus o pe fuga :D :occasion14: :lol:

Spirit o avea...cu clatitul sta mai prost . http://www.sherv.net/cm/emoticons/toilet/washing.gif

• 2 weeks later...

...Acum la subiect,eu as vrea o solutie,pe care sa nu o aplic pe par,dar care sa- mi decoloreze parul

Soare. Mult soare :biggrin:

• 3 months later...

Eu nu ma pricep deleoc la treaba asta, dar m-ar interesa de ce te-ar deranja doua componente care vin amestecate, si rezulta în final tot unu singur care vine aplicat? Munca în plus, chimie mai putina... ?

Apoi ma mai intereseaza de ce nu vrei sa te clatesti dupa? Cîndva oricum tre' sa-ti speli parul, nu? Iar imediat dupa ce ai aplicat chimicale, de ce sa nu vrei? :)

Nu stiu cum functioneaza solutiile astea, dar am auzit ca negru se lasa cel mai greu dus din par :D

poti incerca acest decolorant rusesc , nu arde parul, eu am fost foarte multumita de el!!!

https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional , sper sa te fi ajutat!