July 18, 201313 yr comment_202972 O paine buna, merge bine ca aperitiv langa o branzica. [center]300 g faina alba100 g malaidrojdie proaspata250 ml lapte2 linguri uleisarerozmarin uscatrosii uscate in ulei Se procedeaza ca la o paine obisnuita, se amesteca faina cu malaiul si sarea. se amesteca drojdia cu laptele caldut si se lasa 10 min sa se umfle, apoi se adauga peste faina. Se framanta bine cu cele 2 linguri de ulei. Aluatul va fi un pic moale. Se lasa la crescut 1 h apoi se inglobeaza rosiile taiate marunt si rozmarinul. Se pune in tava si se mai lasa la crescut inca 1 h, dupa care se da la cuptor. Se scoate cand e gata! [/center] Report
August 4, 201313 yr comment_203717 O paine buna, merge bine ca aperitiv langa o branzica. [center]300 g faina alba100 g malaidrojdie proaspata250 ml lapte2 linguri uleisarerozmarin uscatrosii uscate in ulei Se procedeaza ca la o paine obisnuita, se amesteca faina cu malaiul si sarea. se amesteca drojdia cu laptele caldut si se lasa 10 min sa se umfle, apoi se adauga peste faina. Se framanta bine cu cele 2 linguri de ulei. Aluatul va fi un pic moale. Se lasa la crescut 1 h apoi se inglobeaza rosiile taiate marunt si rozmarinul. Se pune in tava si se mai lasa la crescut inca 1 h, dupa care se da la cuptor. Se scoate cand e gata! [/center] Foarte interesanta ideea, cred ca merge de minune cu masline sau branza..nu ai nevoie de rosii...sunt incluse deja asa ca merita incercata. Report
August 4, 201313 yr Author comment_203723 Da Roth, merge bine cu branza si masline, dar noi am mancat-o si cu icre si nu am auzit plangeri. Report