December 27, 200916 yr comment_12257 Hop si eu cu meniul de Craciun 2009. Pe 24 seara am fost la socri si ne-am mai intors pe 25 dupa-masa, ghiftuiti bine, asa ca am facut masa de Craciun pe 26.Aperitive: Oua umplute, unele cu ciuperci (Maya ), unele cu pateu de casaPateu de ficat facut de je Cabanos si cascaval afumatRulada de cascaval a Mayei ( )Chiftelute Fel principal:Sarmale cu smantana Desert: cozonac (am uitat sa-l pozez) Cam asa am asezat: Report
December 28, 200916 yr comment_12382 Cami, ati avut un meniu tare bun! Mie imi place la nebunie platoul cu aperitive, cand e vreo ocazie speciala (si nu numai la ocazii), fac si eu chiftelute, rulada si oua umplute. Iar la poza finala am salivat la greu - e si normal, cu atatea bunatati pe masa! Sarbatori Fericite! Report
January 3, 201016 yr Author comment_13448 Multumesc pentru aprecieri. Am fost numai noi 2, asa ca am considerat ca nu are sens sa pregatesc o gramada de mancare ca sa o pot arunca dupa aia. Report