Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor Românești

Featured Replies

Începînd de anul acesta se sărbătorește, în prima duminică a lunii octombrie a fiecărui an, Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor Românești. Să ne trăiască!

Pentru că este un subiect foarte drag mie, am zis să vă anunț și pe voi, poate vreți să marcați într-un fel anume această zi :sad3:

M-ar bucura dacă fiecare lucru pe care alegeți să-l faceți astăzi pentru acest eveniment sau mîine, sau poimîine, sau chiar toată luna octombrie, l-ați face cunoscut printr-o poză sau un comentariu la acest subiect :hug:

Eu o să mă pun pe treabă chiar acum și o să gătesc o mîncare de gutui, poze mai pe seară :71:

Ce frumos! Cat despre mancare de gutui, stiu ca facea bunica mea. Nu stiu cat este de buna dar nu am avut nici o curiozitate sa o gust atunci. Acum prefer gutuile (fructele, in general) simple, nu stiu de ce. La mine weekend-ul asta este Festivalul Toamnei, din pacate ploua si e foarte rece. Am tras un ochi rapid si am iesit rapid din aglomeratie.