January 4, 201016 yr comment_13781 am facut si eu pt revel muffins aperitivcum mi sa parut mie mai ok si cu ce aveam prin frigiderINGREDIENTE:3 oua150 ml lapte 100 ml ulei1 praf de copt150 gr faina100 gr cascaval50 gr sunca50 gr carnati afumati made by meprazpatrunjel verdeardei gras rosusare,piper au iesit 12 muffinsau fost destul de apreciateun singur inconvenient:prea putine Report
January 4, 201016 yr comment_13785 50 gr carnati afumati made by meok, te-am prins, acum spune tot !!! ... ce fel de cîrnaţi şi, cel mai important, cum i-ai afumat (ce fel de afumătoare, lemn, temperatura, timp, etc)Mă gîndesc să cumpăr asta http://www.everythingkitchens.com/images/products/popup/tsm_the_sausage_maker_country_style_insulated_meat_smoker_smokehouse_inside_40900_popup.jpgam unul cilindric (cu cărbune sau electric), dar nu prea este bun iarna, pereţii nu sînt izolaţi.... Report
January 4, 201016 yr Author comment_13797 sa spun..sa nu spun... ???????...????...dupa ce am facut carnatii iam dat tatalui meu care ia pus la afumatafumatoarea a facuto ele de fapt o improvizatiee un butoi dinacela de 200l de tabla,pe funt bune firizarul aprins si sus pune pe o coada de matura carnatii si apoi acopera cu un capac mare de la cazan :oops: din pacate nu am afumatoare dar credetima merge fff bine in butoiin plus nu ocupa mult loc Report
January 4, 201016 yr comment_13807 merci mult pentru reţetă şi instrucţiuni ! La capitolul afumat mai am de invăţat, vara î'mi iese bine dar iarna ba... Report
January 27, 201016 yr Author comment_17391 am refacut acesti mufini sub forma de chec de data asta pt ziua buburuzei mele si au avut mare succesam sa le refac,,,cat de curandasa aratau Report
January 29, 201016 yr comment_17783 Servus as incerca reteta duminica , dar normal ca am intrebari , cat si la ce temperatura se coc? din cantitatile postate la ingrediente imi iese un chec sau tre sa dublez ? Report
January 31, 201016 yr Author comment_18129 Servus as incerca reteta duminica , dar normal ca am intrebari , cat si la ce temperatura se coc? din cantitatile postate la ingrediente imi iese un chec sau tre sa dublez ?helloaprox 180 grademie miau iesit 12 mufini sau 2 checuri dar in tavi de chec nu tavi mari de cozonacdaca nu ai tavi de chec ,pune toata compozitia intro tava de cozonac,sau se poate si in tava normala si tai patratelefaci cum vrea sufletelul tau Report