January 4, 201016 yr comment_13794 am sa va arat cum fac eu salata de cartofie una dintre salatele preferate ale sotului meue fff usor de facut si ingredientele se pot alege dupa gustingrediente:cartofi fierticastraveti muratimrcovi muratitelina muratasfecla rosie muratafasole verde muratajumatate de borcan de 800 de salata de iarna4 oua+2 albusuriulei pt maioneza3 cepe rosiisare piperam pus cartofii la fiertceapa rosie si muraturile(se vede doar o parte din ele iar pe restul am uitat sa le pozez :oops: )castraveti murati din butoiouale si albusurileam luat 2 galbenusuri separat pt maioneza iar restul de oua leam ames=tecat cu albusurileam pus sare si piper pe ouasi leam batut bineam facut cateva omlete fff subtiripe care leam taiat patratele miciceapa am taiato pestisori si am pus sare pe eaam taiat marunt toate muraturile si leam pus impreuna cu salata de iarna peste omletaam stors bine ceapa si am spalato si am puso si pe ea impreuna cu castravetii murati taiati felii in bolpeste cele 2 galbenusuri am pus sare,piper si mustar am facut maionezasi am pus maioneza peste muraturi,ceapa si omleta Report
January 4, 201016 yr Author comment_13795 am amestecat bineam pus si cartofii fierti si am amestecatsi o portie de salata ...si o sectiune pofta buna!! Report