January 7, 201016 yr comment_14173 obisnuitul nostru sos iute : Avem nevoie de:3 cepeO capatana de usturoi Ceva ulei ( eu am pus de rapita)Sare1 kg de ardei iutiCam 3 kg de rosii( sau 3 cutii , daca nu aveti proaspete) Mai intai si mai intai se taie rosiile grob , se pune sare si cam 2 linguri de ulei ( de ce? In primul rand ca asa devin mai gustoase , si in al doilea rand , cica asa le putem asimila mai bine vitaminele .) Apoi punem pe fundul unei oale ulei , punem ceapa tocata si usturoiul maruntzit: Taiem ardeii bucati si ii adaugam in oala : ( la inceput ei in curatzam de semintze , dar mai nou cica sa nu-i mai curat ,ca asa-s mai iuti. Ma conformez. Oricum , operatiunea asta am facut-o cu manusi , ca daca nu , ard mainile de numa’. Se caleste totul cateva minute : Apoi se adauga rosiile: Eu am pus apoi si ceva apa , ca rosiile erau dinalea uriase si carnoase . Se fierbe bine , apoi se piureiaza: Se fierbe din nou si apoi se pune in borcane: ( alea mele au fost de toate felurile , ca zau ca nu mai am ) A iesit foarte iute , asa cu jumatate de cantitate de rosii. Al meu spune ca-i perfect..... Report