January 8, 201016 yr comment_14364 [b]Doua portii mari: *200 g paste(eu am folosit Fiorelli)*100 g rucola*50 g pecorino*20 g parmigiano reggiano*2 catei de usturoi*7-8 linguri ulei de masline*1 lingura seminte de pin*sare dupa gust [align=center]Din lipsa de timp...si lene am facut pesto în blender.Daca-mi iau timp,îl fac frumos în mojar.Jur ca e mai bun(egal care pesto).Am pus toate ingredientele în blender,si le-am macinat pîna totul a devenit pasta.Am fiert pastele în apa cu sare,le-am scurs,dupa care am turnat pesto peste ele,si am amestecat. http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0cTgr8x8RI/AAAAAAAABL0/JbAiATpjc9Q/pesto%20di%20rucola1.jpg Gata!Mîncare de 10 minute,pe gustul meu http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0cTg_99OQI/AAAAAAAABL4/lrORs9HQ4ug/pesto%20di%20rucola2.jpg[/b][/align] Report
January 13, 201016 yr comment_15235 Maya, io mi-s pe dinafara cu pastele si sosurile lor, ce fac eu s-ar numi mai degraba mancarica, nu paste (io pun cate-un pic din fiecare, pun rosii ori suc de rosii, sa iasa mai sosos, apoi amestec cu pastele fierte)! Asa ca, scuza-mi ignoranta, da' tre' sa-ntreb: ce e aia pesto? Am tot auzit, da' nu m-am dumirit. Si pecorino e prima oara cand aud / vad. Seminte de pin de unde iau? Ori ma duc in padure si smotocesc saracii pinisori? :laughing7: Report
January 14, 201016 yr Author comment_15277 Aici avem un subiect cu pesto de patrunjel si di rucola: viewtopic.php?f=7&t=244 Aici cu fasolica verde si pesto de busuioc: viewtopic.php?f=4&t=74 Eu folosesc pecorino,sau parmigiano,sau de amîndoua împreuna,la pesto. Pecorino romano,este o brînza obtinuta din lapte de oaie.Eu o ador,ca în general orice brînza de oaie Parmigiano reggiano,este o brînza obtinuta din lapte de vaca.Se gaseste la mai multe grade de maturitate...cel putin 6 luni(mie nu-mi place),la 12 luni(ok)Eu prefer îmi aia mai veche începind cu 24 de luni...cu cît mai veche cu atît mai picanta. Report
January 14, 201016 yr comment_15281 Aici avem un subiect cu pesto de patrunjel si di rucola: viewtopic.php?f=7&t=244 Aici cu fasolica verde si pesto de busuioc: viewtopic.php?f=4&t=74 Eu folosesc pecorino,sau parmigiano,sau de amîndoua împreuna,la pesto. Pecorino romano,este o brînza obtinuta din lapte de oaie.Eu o ador,ca în general orice brînza de oaie Parmigiano reggiano,este o brînza obtinuta din lapte de vaca.Se gaseste la mai multe grade de maturitate...cel putin 6 luni(mie nu-mi place),la 12 luni(ok)Eu prefer îmi aia mai veche începind cu 24 de luni...cu cît mai veche cu atît mai picanta. Maya, mii de multumiri pentru raspuns! M-ai mai luminat si pe mine nitel! :mrgreen: Report