Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utilizarea computadorului

Featured Replies

Titlul nu-i grozav dar sunt tare obosita si nu dau de nimeni disponibil sa ma ajute .

Asadar , ma gandesc sa deschid un topic in care sa discutam despre diverse chestii care ne creeaza probleme , ca utilizatori , nu toti suntem de specialitate.

Problema mea de azi :

am scris un document in Word , l-am salvat simplu cu save , si l-am anexat la mail (asa e cerintza sa fie anexat ) . Baiul e ca destinatarii , unii nu toti , imi scriu sa le trimit un document word , sau .doc ca pe cel pe care-l trimit eu nu-l pot deschide .

No, are vreun sens ce scriu aici ? Intelegeti ceva? Eu in word l-am facut , calculatorul meu imi spune ca e X X word document , ce sa-i fac ? De ce unii nu-l pot deschide ? L-am trimis si sotului meu l-a deschis normal , a zis ca e un document word atasat si gata.

Aveti idee de ce trebuie sa-i fac? Am io senzatia ca e ceva tare simplu .

Titlul nu-i grozav dar sunt tare obosita si nu dau de nimeni disponibil sa ma ajute .

Asadar , ma gandesc sa deschid un topic in care sa discutam despre diverse chestii care ne creeaza probleme , ca utilizatori , nu toti suntem de specialitate.

Problema mea de azi :

am scris un document in Word , l-am salvat simplu cu save , si l-am anexat la mail (asa e cerintza sa fie anexat ) . Baiul e ca destinatarii , unii nu toti , imi scriu sa le trimit un document word , sau .doc ca pe cel pe care-l trimit eu nu-l pot deschide .

No, are vreun sens ce scriu aici ? Intelegeti ceva? Eu in word l-am facut , calculatorul meu imi spune ca e X X word document , ce sa-i fac ? De ce unii nu-l pot deschide ? L-am trimis si sotului meu l-a deschis normal , a zis ca e un document word atasat si gata.

Aveti idee de ce trebuie sa-i fac? Am io senzatia ca e ceva tare simplu .

Nane,ce Office ai? E cumva 2007? Daca da, atunci deschide iar documentul, ii dai save as si la tipul documentului, sub nume, il salvezi ca Word 97-2003 document.

• Author

da e 2007.

Multumesc tare mult , tare tare mult! Deci scriu doar "word 97-2003 document " si vor putea sa-l deschida?

da e 2007.

Multumesc tare mult , tare tare mult! Deci scriu doar "word 97-2003 document " si vor putea sa-l deschida?

Nu scrii tu ci setezi tipul. Asa:

167_841cc176933a83c87d63afbbe4cb3306_thumb.jpg

• Author
%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" /> :( sarut mana ! merge !