January 13, 201016 yr comment_15165 Titlul nu-i grozav dar sunt tare obosita si nu dau de nimeni disponibil sa ma ajute .Asadar , ma gandesc sa deschid un topic in care sa discutam despre diverse chestii care ne creeaza probleme , ca utilizatori , nu toti suntem de specialitate. Problema mea de azi : am scris un document in Word , l-am salvat simplu cu save , si l-am anexat la mail (asa e cerintza sa fie anexat ) . Baiul e ca destinatarii , unii nu toti , imi scriu sa le trimit un document word , sau .doc ca pe cel pe care-l trimit eu nu-l pot deschide .No, are vreun sens ce scriu aici ? Intelegeti ceva? Eu in word l-am facut , calculatorul meu imi spune ca e X X word document , ce sa-i fac ? De ce unii nu-l pot deschide ? L-am trimis si sotului meu l-a deschis normal , a zis ca e un document word atasat si gata. Aveti idee de ce trebuie sa-i fac? Am io senzatia ca e ceva tare simplu . Report
January 13, 201016 yr comment_15168 Titlul nu-i grozav dar sunt tare obosita si nu dau de nimeni disponibil sa ma ajute .Asadar , ma gandesc sa deschid un topic in care sa discutam despre diverse chestii care ne creeaza probleme , ca utilizatori , nu toti suntem de specialitate. Problema mea de azi : am scris un document in Word , l-am salvat simplu cu save , si l-am anexat la mail (asa e cerintza sa fie anexat ) . Baiul e ca destinatarii , unii nu toti , imi scriu sa le trimit un document word , sau .doc ca pe cel pe care-l trimit eu nu-l pot deschide .No, are vreun sens ce scriu aici ? Intelegeti ceva? Eu in word l-am facut , calculatorul meu imi spune ca e X X word document , ce sa-i fac ? De ce unii nu-l pot deschide ? L-am trimis si sotului meu l-a deschis normal , a zis ca e un document word atasat si gata. Aveti idee de ce trebuie sa-i fac? Am io senzatia ca e ceva tare simplu . Nane,ce Office ai? E cumva 2007? Daca da, atunci deschide iar documentul, ii dai save as si la tipul documentului, sub nume, il salvezi ca Word 97-2003 document. Report
January 13, 201016 yr Author comment_15175 da e 2007.Multumesc tare mult , tare tare mult! Deci scriu doar "word 97-2003 document " si vor putea sa-l deschida? Report
January 13, 201016 yr comment_15177 da e 2007.Multumesc tare mult , tare tare mult! Deci scriu doar "word 97-2003 document " si vor putea sa-l deschida? Nu scrii tu ci setezi tipul. Asa: Report
January 13, 201016 yr Author comment_15178 %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> sarut mana ! merge ! Report