January 19, 201016 yr comment_16389 Noua ne place tare mult aceasta combinatie, asa ca mancam rosii umplute cu branza destul de des. Ingredientele sunt mai mult dupa ureche / gust!Am taiat o ceapa rosie (maricica) si am presarat sare si piper: Am pus branza dulce si marar: Am amestecat totul si-a rezultat o crema: Rosiilor le-am taiat palaria si le-am golit de miez: Am pus in fiecare rosie branza si am pus inapoi capacelul, am ornat cu niste marar proaspat: Foarte bune si satioase! Report
January 20, 201016 yr comment_16420 Da, papa bun, bun!!! Si mie imi plac si imi mai plac si ardeii umpluti cu amestec de branza. Report
January 20, 201016 yr Author comment_16464 Da, papa bun, bun!!! Si mie imi plac si imi mai plac si ardeii umpluti cu amestec de branza. Daaaaa, corect! De ziua jupanului am facut rosii si ardei umpluti cu branza, dar si cu salata de vinete. S-au topit de parca nici n-ar fi fost! Report