February 8, 201016 yr comment_19650 Iaca reteta inspirata de muschii lui uptown girl. Ingrediente -1 piept de pui mare-1 morcov-1 mar-aprox 150g cascaval-1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional-sare,piper-1 lg pasta de ardei iute,sau boia dulce,dupa preferinte-1 lg zahar-1 lg apa Pieptul de pui se taie felii si se bate usor Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional. Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura. Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare. Rulourile se ung cu un amestec din :1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,1 lg zahar1 lg apa Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz. Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan. Eu le-am servit cu ciuperci cu lamaie reteta aici Report
February 8, 201016 yr comment_19657 Tare fain arata! Sa va fie de binehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
February 8, 201016 yr comment_19690 Arata foarte fain,piept de pui umplut cu mar si morcov,hmm..nu m-asi fi gandit niciodata,foarte interesant.... Report
February 8, 201016 yr comment_19713 ce bine ca ai ajuns si tu...rulada e faina tare...`apoi din asta sa mananci zilnic sa nu te mai opresti thanx , Pansy Report
February 8, 201016 yr comment_19741 Oooo ce reteta migaloasa, aspectuoasa si pun pariu ca-i si delicioasa! Sa va fie de bine! Report
February 8, 201016 yr Author comment_19774 pare migaloasa dar nu este.ce mare lucru sa pui niste legume peste piept de pui si sa le " legi" cu scobitoarea ?cred ca toata operatiunea cu filetatul pieptului,rasul legumelor si umplutul mai mult de jumatate de ora nu dureaza. Report
February 9, 201016 yr comment_19945 uite ceva ce s-ar putea sa fie pe palcul fiicei mele... E doar cu piept de pui! S-ar putea sa-i fac o surpriza pe cind vine acu acasa ! Merci ! Report