November 27, 200916 yr comment_1743 E aproape ca salata ruseasca.Ingrediente: 200 gr.mazare congelata1 telina medie4 morcovi 3 gogosari (castraveti) la otet1 pahar fasole boabe fiarta maioneza dintr-un ou ( eu o fac din ou intreg cu mixerul vertical)sare, piper, boia dupa gust Am fiert morcovii si telina,cand erau aproape fierte am adaugat si mazarea. Am mai lasat sa clocoteasca 5 minute, apoi am strecurat legumele.Separat, pentru ca nu am vrut sa desfac un borcan mare de gogosari la otet, am luat 3 gogosari proaspeti, i-am taiat si i-am fiert in otet cu piper si foi dafin.Dupa ce s-au racit, am taiat cubulete telina si morcovii. Am adaugat fasolea fiarta si gogosarii, sare, piper, boia si maioneza.De data aceasta nu am stat prea mult sa o decorez, ma grabeam sa fie gata pentru masa. Report
November 27, 200916 yr Author comment_1745 Vad ca nu a intrat decat o poza, mai incerc, imi cer scuze, pana ma obisnuiesc Report
November 27, 200916 yr comment_1749 Monica,ti-am aranjat putin imaginile în post.Poti sa citesti aici despre cum se ataseaza imaginile: viewtopic.php?f=11&t=33 ,daca ai întrebari sau nelamuriri,spune , si te ajut cu placere Report
November 27, 200916 yr Author comment_1753 Multumesc, Maya, ar fi trebuit sa citesc inainte sa ma apuc de postat. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
November 27, 200916 yr comment_1754 Multumesc, Maya, ar fi trebuit sa citesc inainte sa ma apuc de postat. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Nicio problema,este timp Report
November 29, 200916 yr comment_2343 Nu o lua ca o critica dar de ce se numeste salata asta dobrogeana? Eu salata dobrogeana o stiu altfel. Rosii, castraveti, telemea, salta verde, ardei, ceapa, masline, marar si sos de maioneza optional. Salata dobrogeana e renumita pt ca toate ingredientele sunt crude. Eu mi-s dobrogeanca dar ta pe masa noastra se numea salata boeuf! Report
November 29, 200916 yr comment_2420 La noi in Portugalia se numeste salata ruseasca fie ca-i cu carne ori nu. Cate bordeie atatea obiceiuri si denumiri. Edit: E foarte apetisanta. Sa va fie de bine! Report